Bedrijven en Bedrijfsleven

Kies voor een veilige werkomgeving via vloertape

dinsdag, 8-8-2017  

Veiligheid creëer je door orde aan te brengen. Chaos leidt al snel tot gevaarlijke situaties, terwijl orde en structuur de boel in goede banen kunnen leiden. Dit is in een magazijn of op de werkvloer niet anders. Om een heel simpel voorbeeld te noemen kun je bijvoorbeeld denken aan een kantoor zonder computervloeren. Als er geen computervloeren worden gebruikt, dan kun je de kabels niet onder de vloer kwijt. Deze kabels worden dus op de vloer gelegd. Nu leidt dat direct tot een heel lelijk chaotisch kantoor, want al die snoeren lopen door elkaar en het oogt allemaal heel chaotisch. Dat is sowieso niet goed voor de efficiëntie, maar het is ook gevaarlijk want iedereen kan gemakkelijk struikelen over al die snoeren. Het is dus beter om aandacht te besteden aan manieren om die snoeren weg te werken. In een magazijn heb je niet te maken met snoeren, maar wel met heftrucks, stellages, pallets, en heel veel werknemers. Als je deze zonder enige vorm van structuur loslaat in het magazijn, dan kun je wel nagaan dat je een hele gevaarlijke situatie creëert. Als een heftruck overal kan rondrijden, dan is het wachten op het moment dat er iemand onder de wielen terecht komt. Toch kun je met vloertape heel gemakkelijk orde in de chaos aanbrengen. Als je een normale autoweg hebt, dan is een beetje verf al genoeg om de linkerbaan van de rechterbaan te scheiden. Dus met een beetje vloertape kun je als het ware wandelpaden maken en je kunt wegen creëren voor de heftrucks. Je kunt ook gebieden afbakenen. Denk aan de gebieden direct onder de stellages. Op die manier wandelen de werknemers altijd met gepaste afstand langs de stellages. Je kunt met vloertape alle kanten uit. Je kunt bijvoorbeeld ook antislip vloertape aanbrengen voor extra veiligheid. Daarnaast heb je ook nog eens de optie om gebruik te maken van allerlei pictogrammen en signalering. Een stopbord op de vloer kan ook zorgen voor de nodige extra veiligheid. Niet alleen zorgt vloertape voor meer veiligheid, maar een magazijn oogt direct een stuk overzichtelijker en ordelijker. En dat komt de werksfeer en efficiëntie alleen maar ten goede. Dus als je inderdaad graag wilt dat alles een beetje zorgvuldiger wordt aangepakt, kies van voor vloertape. Je kunt alle bovenstaande varianten bestellen via staandwerk.nl.

Alles op het gebied van vloertape vind je op staandwerk.nl

Wil je vloertape kopen, dan kun je een keuze maken uit het ruimte assortiment van Staanwerk.nl. Je vindt hier werkelijk allerlei verschillende soorten vloertape. Je kunt zelfs vloertape kopen dat gloeit in het donker (glow in de dark). Het moge duidelijk zijn dat je nergens zoveel opties hebt als bij Staandwerk.nl. Dat is uiteraard erg mooi, want je kunt alles ook nog eens online bestellen. Dus je hoeft niet eens veel moeite te doen om je magazijn mooi op orde te brengen. Naast vloertape kun je ook bij Staandwerk terecht voor:

  • Ergonomische matten
  • Werkplekinrichting
  • Bedrijfshulpverlening

Mocht je meer willen weten, dan kun je via de site op deze categorieën klikken en dan zie je meteen meer informatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Staandwerk.nl

Een website kan altijd slechts een beperkte hoeveelheid informatie overdragen. Je vindt op de site dus de hoofdlijnen en de meest belangrijke punten. Mocht je daarom toch nog aanvullende vragen hebben over het één of ander, dan staat het je vrij om even contact op te nemen. Je kunt altijd langskomen in de winkel, maar bellen of e-mailen zijn natuurlijk ook prima mogelijkheden.


Comments are closed.