Mens en gezondheid

Kies voor energetische geneeskunde

woensdag, 8-8-2018  

Heb jij (chronische) pijnklachten? Of misschien heb je wel bepaalde emotionele klachten waar je maar niet vanaf lijkt te kunnen komen? Dan wordt het tijd om te kiezen voor energetische geneeskunde. Veel mensen vinden het moeilijk om af te wijken van de moderne, Westerse geneeskunde. Maar meer en meer mensen ontdekken dat deze vorm van geneeskunde zeker bij lange na niet alle klachten kan verhelpen. En dit kan heel erg frustrerend zijn voor de mensen die hier last van hebben. Wie zit er nu op te wachten om ergens voor een zeer lange tijd last van te hebben? Dat is niet iets waar mensen snel voor zullen kiezen. Daarom is het wel zo fijn om dit op een andere manier te kunnen oplossen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor energetische geneeskunde. Hiermee wordt gewerkt met het energieveld rondom je lichaam en er zijn verschillende vormen van energetische geneeskunde waar je voor kunt kiezen.

  • Lichttherapie
  • Magnetische therapie
  • Micro doorbloeding

Bij de kliniek Ayuta kun jij terecht voor een van de vormen van de energetische geneeskunde. De specifieke versie die ze hier uitvoeren is Raymedy. Met deze vorm gaan de artsen in deze kliniek met jou aan de slag en je zult al snel merken dat je klachten weg zullen gaan of in ieder geval zullen verminderen.

Goed geholpen dankzij de energetische geneeskunde

De energetische geneeskunde is gebaseerd op de energie die rondom ons is. Wanneer deze energie in balans is, zul jij je helemaal goed voelen. Helaas kan het gebeuren dat dit niet het geval is en dat je dus uit balans raakt. Dit betekent dat je je dus ziek voelt. Dit kan zowel lichamelijk als emotioneel zijn. In de kliniek Ayuta helpen ze dan ook veel verschillende soorten mensen met uiteenlopende klachten. Dit kunnen bijvoorbeeld stressklachten zijn, maar ook mensen met chronische pijn maken gebruik van de energetische geneeskunde. En veel mensen zijn op deze manier ook succesvol geholpen. Je ziet dus al dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn om hier gebruik van te maken en al snel een goed resultaat te zien. Heb jij bepaalde klachten waar je maar niet vanaf lijkt te komen? Dan kan de energetische geneeskunde zomaar de oplossing voor jou zijn. We raden je dan ook aan om eens een kijkje te nemen op de website van Ayuta en hier meer informatie door te nemen. Je zult dan al snel merken dat het maken van een afspraak hier ook heel erg makkelijk is. En we kunnen je zeker op het hart drukken dat dit de moeite waard is.

Start jouw behandeling snel

Tegenwoordig is het eigenlijk bij het merendeel van de mensen het geval dat hun energie uit balans is. Dit uit zich bijvoorbeeld in het hebben van veel stress of door slapeloosheid. Veel mensen nemen dit inmiddels voor lief en laten eigenlijk niets aan deze klachten doen. Het is echter belangrijk om te weten dat dit helemaal niet goed is voor je lichaam en dat je hier uiteindelijk nog meer klachten door kunt ontwikkelen. Als jij dus ook last hebt van veel stress en je slaapt niet goed of je hebt juist andere (lichamelijke) klachten, dan kan het zeker helpen om snel een afspraak te maken bij Ayuta. De artsen hier kunnen op een korte termijn met je aan de slag gaan. Hoeveel behandelingen je nodig hebt of hoe snel je resultaat zult gaan zien, zal afhangen van verschillende zaken. Tijdens de eerste afspraak kan dit uiteraard allemaal met je besproken worden. Maak dus vandaag nog een afspraak.


Comments are closed.