Vrije tijd en Hobby

Kom bij ons voor een gezellige familiedag te Twente

dinsdag, 19-2-2019  

Familie is ontzettend belangrijk, daar kunnen wij van Outdoor Unlimited erg kort over zijn. Dat u daarom die band af en toe wilt versterken en bevestigen is niet meer dan logisch. Een mooie plek om dit te vieren is het oosten van Overijssel. Wij organiseren erg graag uw familiedag in Twente. Voor jong en voor oud organiseren we een keur aan activiteiten die u natuurlijk van te voren hebt uitgezocht. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag een familiedag in Twente opzetten? Kijk dan eens ter inspiratie op onze website. Want op outdoorunlimited.nl zult u zien dat sinds 2017 zelfs een vaste outdoor locatie hebben waar we ook een familiedag in Twente voor u kunnen houden. We bieden u een aantal vaste arrangementen aan als u een familiedag in Twente wilt houden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Het Twents arrangement boordevol oud-Twentse spellen,
  • Your Choice; maak een keuze uit diverse mogelijkheden,
  • Of doe een Maffe Maffia Tocht.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kijk daarom snel online om alle opties door te lezen. Een familiedag in Twente is iedere keer weer een uniek spektakel en het komt dan ook regelmatig voor dat u het volgende jaar weer bij ons terug komt. En naast deze familiedag in Twente kunnen we voor u ook allerlei andere festiviteiten plannen. Daar komen we in de volgende alinea’s zeker nog even op terug. U kunt ook direct plannen en reserveren door te bellen of te mailen. Kom gerust langs als u de velden al wilt bekijken en in detail wilt bespreken hoe de perfecte familiedag in Twente er volgens u uit hoort te zijn. Dan gaan we dit vervolgens voor u regelen.

Dit wordt een familiedag in Twente om nooit te vergeten!

Met meer dan 7 jaar ervaring in het regelen van de perfecte familiedag in Twente weten wij wat de klant wil. Soms is een vol programma wat men nodig heeft, zeker als er voornamelijk middelbare en jonge familieleden meedoen. Soms moet er tijd worden vrijgemaakt om lekker uitgebreid te lunchen en te dineren. Wij begrijpen wat het tempo moet zijn en in hoeverre wij ons er op dat moment mee moeten bemoeien. Eigenlijk zou u ons buiten de uitleg van de spelletjes nauwelijks moeten opmerken. U wilt immers al uw tijd en energie aan uw geliefde familieleden kwijt. En het is niet altijd het geval dat het goed gaat tussen de familieleden. Misschien is er sprake van een verzoening na vele jaren van vervreemding. Ook dan komt een familiedag in Twente als geroepen. U kunt hiermee de banden zeker aanhalen en versterken. Ruziemaken is nergens voor nodig, we zijn immers maar eenmalig op de planeet aanwezig.

We bieden een keur aan festiviteiten aan voor jong en oud

Naast familiedagen kunt u trouwens ook terecht voor allerlei andere feesten. Gaat een vriend of vriendin bijvoorbeeld trouwen? Organiseer dan een vrijgezellenfeest voor diegene bij ons. Bedrijven willen wellicht actief aan teambuilding doen. Kinderen kunnen hier hun kinderfeestjes vieren en scholen zijn meer dan welkom voor een actief schooluitje. Het is bij ons zelfs mogelijk om in de winter activiteiten te boeken. Zo bieden we diverse indoor activiteiten aan in onze vele accommodaties en bieden we zelfs spannende droppings en spooktochten aan. Meer weten over al deze mogelijkheden, de prijzen en beschikbare data? Neem dan contact met ons op. Maak bijvoorbeeld een afspraak of bel en mail met onze klantenservice. Hopelijk zien we u vervolgens snel in Den Ham voor een onvergetelijke familiedag in Twente.


Comments are closed.