Kinderen en Speelgoed

Kom een keer langs bij de kinderkapper in Amsterdam zuid

donderdag, 2-8-2018  

Vindt u kind het ook niet prettig om naar de kapper te gaan? Dan is het misschien een keer een idee om bij ons langs te komen. Wij zijn namelijk een kinderkapper in Amsterdam zuid en wij kunnen uw kind heel goed knippen. Wij hebben namelijk een enorme hoeveelheid trucs om uw kind voldoende bezig te houden zodat wij als kinderkapper in Amsterdam zuid uw kind goed kunnen knippen. Wij nodigen u daarom van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij als kinderkapper in Amsterdam zuid allemaal voor u en uw kind kunnen betekenen. Wij vinden het belangrijk om uw kind goed op zijn of haar gemak te stellen en vandaar dat wij uw kind graag vermaken terwijl wij hem of haar aan het knippen zijn. Wij geven uw kind altijd even een heerlijk glaasje limonade, en wij zorgen er voor dat het kind ook iets te doen heeft. Wij kunnen uw kind een iPad geven waarmee hij of zij geboeid kan raken. Wij kunnen ondertussen met u overleggen wat u graag met het haar van uw kind zou willen doen. Mocht u daarom momenteel op zoek zijn naar een goede kinderkapper in Amsterdam zuid, dan hopen wij dat u een keer iets van u zou willen laten horen. Wij staan namelijk altijd voor u klaar om u te helpen en u zult zien dat wij uw kind van een prachtig kapsel kunnen voorzien. Het maakt niet uit welk kapsel u graag voor uw kind zou willen. Onze mensen hebben niet alleen alle kennis in huis om u goed van dienst te zijn, maar zijn ook zeer ervaren in het knippen van kinderen dus u kunt er zeker van zijn dat een bezoekje aan ons als kinderkapper in Amsterdam zuid een groot succes zal worden. Kijk daarom voor meer informatie even op onze site Wendyskinderkapsalon.nl.

Uw kind zal het leuk vinden bij ons als kinderkapper in Amsterdam zuid

Wij willen u graag vragen om een keer bij ons langs te komen als kinderkapper in Amsterdam zuid. Wij kunnen u namelijk heel snel van dienst zijn. Wanneer u zeker wilt zijn dat u niet heel lang hoeft te wachten, kunt u altijd even een afspraak met ons inplannen. Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij werken op woensdag extra lang omdat dan de kinderen vrij hebben van school. Op deze dag is het dus altijd wat drukker en vandaar dat wij u zouden willen aanraden om een afspraak met ons in te plannen. Als kinderkapper in Amsterdam zuid kunnen wij u snel van dienst zijn. Wij zorgen er graag voor dat uw kind een mooi kapsel krijgt en u zult zien dat uw kind het ook leuk vindt bij ons als kinderkapper in Amsterdam zuid. Mocht u daarom momenteel nog zoekende zijn naar iemand die goed met kinderen om kan gaan en die ook weet hoe hij of zij uw kind aan een mooi kapsel kan helpen, kom dan even bij ons langs.

Wij zorgen voor een mooi nieuw kapsel voor uw kind

Wanneer u een keer bij ons langs wilt komen, bent u natuurlijk altijd van harte welkom. Wij ontvangen u en uw kind graag voor:

  • het bijwerken van zijn of haar kapsel
  • het knippen van een nieuw kapsel
  • advies over hoe het haar van uw kind het beste te behandelen is
  • Wendys kinder kapsalon  

Kom snel een keer bij ons langs!


Comments are closed.