Financiën en Verzekeringen

Koop uw caravan bij Stekelbos caravans

maandag, 1-4-2019  

Een mooie caravan om het land mee door te trekken. Of juist om het buitenland mee op te zoeken en aan te doen in de zomermaanden. Het is natuurlijk prachtig, want wie houdt er nou niet van kamperen! Je hebt van die mensen die altijd in een luxe resort of in een hotel willen zitten. Nou mij niet gezien. Ik houd van de buitenlucht, de natuur en ook een klein beetje comfort. Voor de mogelijkheden kunt u bij stekelbos caravans zeker uw geluk niet op! Er zijn tal van mogelijkheden, vooral voor caravans bij stekelbos! Ik vond het een fantastische winkel en heb er mijn ogen uitgekeken. Allereerst op de website stekelbos.nl en daarna ook in de winkel van stekelbos Caravans. 

Waar kan stekelbos caravans mij mee helpen? 

Ja ik hoor u denken: waarom nou bij stekelbos caravans en niet bijvoorbeeld ergens anders naartoe als ik me wil oriënteren of voorbereiden op een mooie reis? Nou, wel om de volgende punten: 

  • Importeur en fabrikant van diverse merken
  • Deskundige medewerkers
  • Ruim 45 jaar ervaring
  • Ook de inkoop van toer en stacaravans is mogelijk

Reden genoeg dus om eens een kijkje te nemen bij deze partij! U kunt er zeker naar hartenlust rondkijken en op de website is al het een en ander zichtbaar. De collectie stacaravans en chalets is bijvoorbeeld prachtig en zeker even het bekijken waard. Zowel nieuwe als occasions worden daar aangeboden en in elke prijscategorie is er eigenlijk wel wat voor je bij. stekelbos caravans heeft een erg breed assortiment voor personen die op zoek zijn naar een mooie stacaravan of een chalet. Uw tweede huisje is zo echt binnen handbereik. Dat is toch om enthousiast van te worden! Geweldig vind ik het. Zo gemakkelijk. zo overzichtelijk, zo betrouwbaar. Dat kan alleen stekelbos caravans zijn. Super! 

Heeft u wel eens gehoord van een mantelzorg woning? 

Ik had er nog niet eerder van gehoord en kwam ermee in aanraking op de site van stekelbos caravans. De mantelzorg woning… het doet me denken aan mantelzorg, het zorgen voor een geliefde die dat zelf niet meer kan. Er zijn in Nederland steeds meer mantelzorgers. Mensen worden ouder en dat is mooi, maar gaat vaak ook gepaard met de nodige gebreken waarvoor aanpassingen nodig zijn. Aanpassingen in uw woonhuis zijn vaak redelijk makkelijk te realiseren, tot op zekere hoogte. Maar nu komt stekelbos caravans ook met chalets en huisjes waarbij er extra wordt gelet op de mogelijkheden voor het verlenen van mantelzorg. Daarbij moet u vooral denken aan bijvoorbeeld dubbele beglazing, extra isolatie en centrale verwarming. op die manier is er net iets meer aandacht gegeven aan comfort, wat natuurlijk belangrijk is als iemand een verslechterde gezondheid heeft. Bij een mantelzorgwoning moet er een iemand zijn die door een huisarts of gemeente is geïndiceerd en dan mag u gebruik maken van zo’n bijzondere woning. Deze mogen zelfs binnen de bebouwde kom worden geplaatst. Vraagt u eens naar de mogelijkheden bij stekelbos caravans. Het telefoonnummer en email adres vindt u op de website van deze prachtige zaak. Ze informeren u graag over de prijzen en mogelijkheden en zullen u altijd voorzien van deskundig advies! 


Comments are closed.