Kinderen en Speelgoed

Kraamzorg Lelystad

vrijdag, 3-8-2018  

“Een kindje krijgen is het mooiste wat er is. Ik spreek uit ervaring. Ik ben op het moment weer in verwachting. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik niet zo veel aandacht besteed aan de kraamzorg in Lelystad. Ik ben gewoon voor de eerste de beste optie gegaan. Ik kan je vertellen dat kiezen voor kraamzorg in Lelystad iets is waar je even goed over na wilt denken, want als je zwanger bent en toch al super gevoelig, dan wil je iemand om je heen hebben die je echt goed bijstaat en die ook aanvoelt waar jouw grenzen liggen en wanneer je hulp nodig hebt, of juist even niet. Mijn kraamzorg in Lelystad was bij mijn eerste kindje niet zo’n enorm succes. Ik kan er niet helemaal mijn vinger opleggen waarom dat nou precies zo was, maar het voelde gewoon niet goed en dat wil ik nu ik weer zwanger ben voorkomen. Ik ging dus onlangs op zoek naar kraamzorg in Lelystad en werd door een vriendin van een vriendin gewezen op Het Kleine Wonder. Op de website kon ik al heel erg veel informatie vinden over Pamela, die altijd al verloskundige wilde worden. Zij heeft dan ook veel ervaring en is zelf ook moeder dus dat is wat je wilt. Hoewel ik al een keer zwanger ben geweest, is voelt het dit keer toch weer anders en veel dingen voelen ook weer nieuw. Kraamzorg in Lelystad zoeken en vinden bij het Kleine Wonder gaf mij een heel rustig gevoel. Op de website van hetkleinewonder.nl kun je bovendien heel erg veel informatie vinden over zwanger worden, zwanger zijn en alles wat met zwangerschap te maken heeft.

Kraamzorg Lelystad; thuis bevallen

Ik wil dit keer graag thuis bevallen in mijn eigen vertrouwde omgeving. Hoewel ik ook wel weet dat je in het ziekenhuis alle middelen tot je beschikking hebt, vind ik dat toch niet opwegen tegen de voordelen van in je eigen omgeving je kindje ter wereld brengen. Kraamzorg Lelystad bij Het Kleine Wonder zorgt ook voor thuisbevallingen en dat was ook meteen een van de redenen dat ik voor deze kraamzorg in Lelystad koos. Kraamzorg betekent zorg aan huis gedurende acht dagen. Je kunt dan wanneer je maar wilt dingen vragen als je onzeker bent, en dat vind ik heel fijn. Ik voelde me bij mijn eerste kind soms aan mijn lot overgelaten en heel eerlijk gezegd had ik soms het idee dat de kaamverzorger ook maar in het duister tastte. Ze gaf steeds hetzelfde antwoord zo van; dit is heel normaal, maar ik wilde toch iets meer horen dan dat. Pamela voelt me veel beter aan en dat merkte ik al toen ik voor het eerst contact met haar had aan de telefoon. Soms klikt het gewoon meteen. Nou, dat was dus ook zo bij ons. Je voelt dan ook dat het wederzijds is. Mocht ik kraamzorg in Lelystad van Het Kleine Wonder langer nodig hebben dan acht dagen, dan kan die periode ook worden verlengd. Dat vind ik ook heel erg prettig. Het Kleine wonder werkt samen met verschillende organisaties zoals:

  • JoNa Kraamzorg
  • De Kraamvogel
  • Kraamzus

Spannende tijden

Het zijn spannende tijden nu ik weer zwanger ben maar ik voel me enorm gezegend dat ik een plek heb gevonden waar ik terecht kan voor mijn vragen. Ik kan alle vrouwen die ook zwanger zijn aanraden om eens te kijken op de website van Het Kleine Wonder. Je vindt er allerlei relevante informatie over zwanger zijn en worden en het is gewoon al een feest om even op de website rond te struinen.”


Comments are closed.