Bedrijven en Bedrijfsleven

Laat je horloge niet stilstaan met een horlogewinder

donderdag, 9-2-2017  

Heb jij een automatisch horloge? Dan blijft deze lopen op de bewegingen van je pols. Als je echter vanwege je werk of omdat je meerdere horloges hebt die je ook regelmatig draagt, dan krijgt het horloge soms niet genoeg energie en dat betekent dat deze stil gaat staan. Dit is zeer slecht voor een automatisch horloge en het is dus van belang dat je dit ten alle tijden voorkomt. Als jij ervoor wilt zorgen dat je automatische horloge niet gaat stilstaan, maar je bent niet in de gelegenheid om deze vaak genoeg hiervoor te dragen, schaf dan een horlogewinder aan. Op de website van Spin-R vind je een hoog kwalitatieve horlogewinder die ervoor zal zorgen dat jouw automatische horloge nooit stil zal komen te staan.

  • Simpel in te stellen via de app op je smartphone of tablet
  • Hoogwaardige en stille Japanse motor
  • Bluetooth 4.0, dus laag in energieverbruik
  • Stapelbaar tot wel vijf stuks

Dit zijn enkele van de voordelen van een horlogewinder. Het lijkt misschien raar om je horloge in een speciale unit te moeten opbergen, maar voor de kwaliteit van het product is dit echt het allerbeste. Als het je wel eens overkomen is dat je automatische horloge stil is gaan staan, dan weet je dat het behoorlijk wat moeite kost om deze weer aan de praat te krijgen. Soms is het genoeg om het horloge gewoon weer te gaan dragen, maar het kan ook nodig zijn om langs een specialist te gaan die het apparaatje weer voor je aan de praat krijgt. Daarnaast heeft het ook zeker effect op de levensduur van het horloge. Het aanschaffen van een horlogewinder is dus zeker een goede investering.

Meerdere horloges tegelijk opladen met de horlogewinder

Ben je echt een groot fan van (automatische) horloges, dan kan het goed zijn dat je hier zelfs een hele collectie van hebt. En dat betekent dat je dus meerdere horloges tegelijkertijd niet aan het dragen bent. De horlogewinder van Spin-R is stapelbaar en je kunt op die manier vijf horloges tegelijk opladen. Let er wel op dat verschillende horloges andere instellingen nodig hebben. De draairichting en het aantal omwentelingen die per dag nodig zijn kunnen aardig variëren. In de app van Spin-R zijn meer dan 9.000 horloge specificaties voorgeprogrammeerd. De kans is dus erg groot dat jouw horloge hier tussen zit. Stel de juiste instellingen in en de horlogewinder doet vervolgens al het werk voor je. Een ander belangrijk ding om in de gaten te houden is dat je bij het in- en uithalen van het horloge de horlogewinder stilzet. Anders kun je zowel de winder als het horloge beschadigen.

Het onderhoud van de horlogewinder

Het hebben van een horlogewinder brengt je dus uiteenlopende voordelen, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je het apparaatje op de juiste manier onderhoud. Doe je dat niet, dan kan het product beschadigen en daardoor dus minder goed werken. Een van de belangrijkste dingen die je regelmatig moet doen is het afstoffen van de horlogewinder. Wanneer er stof in het apparaatje terechtkomt kan dit getransporteerd worden in je horloge en voor beide producten is het niet goed om met stof in aanraking te komen voor een langere periode. Let ook goed op met water of andere vloeistoffen. Ook dit heeft geen goede invloed erop. Voor de rest heeft het product weinig nodig. Lees voordat je het in gebruik neemt altijd de gebruiksaanwijzingen, zo ga je zeker weten op de juiste manier met het apparaat om en kun je er dus lang van genieten.


Comments are closed.