Bedrijven en Bedrijfsleven

Logistiek transport in Europa

donderdag, 27-4-2017  

Als je een eigen winkel hebt zijn je producten je belangrijkste bezit naast het onroerend goed dat je natuurlijk bezit. Je wilt dat je producten met zorg geïmporteerd kunnen worden zodat ze perfect de winkel in gaan. De klanten tegenwoordig zijn uitermate kritisch dus er kan geen schrammetje of deukje in het product zitten zonder dat daar al de klachten over binnenstromen. Tegenwoordig denkt de klant echt dat hij koning is dus moeten ze op hun wenken bediend worden. Nu heb ik een exclusieve kledingketen in Amsterdam-Zuid waar alleen topkwaliteit kledingstukken verkocht worden. De kledingstukken worden geproduceerd in Oost-Europa. Sinds een paar jaar is de maakindustrie van de merken die ik althans verkoop verhuisd van India naar Oost-Europa. Hier ben ik persoonlijk enorm blij mee aangezien dit de import van de goederen een stuk verbeterd. Het proces gaat veel sneller dan voorheen. Sinds een paar jaar werk ik met Rugo Logistics. Rugo Logistics is specialist in het organiseren van logistiek transport. Als je iets uit handen wilt geven als ondernemer zijnde is het logistiek transport. Dit omdat hier zoveel geregel bij komt kijken. Tegenwoordig worden de regels almaar strenger. Het organiseren van logistiek transport moet niet onderschat worden. Zo heb je te maken met inklaringsprocedures waar je als ondernemer geen weet van hebt. Dat is nu de oplossing als je met Rugo Logistics werkt; zij werken met betrouwbare partners die dit gehele proces voor zijn rekening nemen. Hierdoor kun jij je focussen op waar je goed in bent en dat is het bedienen van je klanten. Rugo Logistics werkt al jarenlang met dezelfde partners. Je kunt geruststellen dat Rugo Logistics loyaliteit hoog in het vaandel heeft staan. En dat geldt ook voor mij als ondernemer. Als ik eenmaal werk met een goede en betrouwbare partner, komt het zelfden voor dat ik wissel van klant. Zo dus ook voor het logistiek transport dat ik uit handen heb gegeven.

Logistiek transport vanuit Oost-Europa

Bij Rugo Logistics kun je terecht voor diverse bestemmingen door Noord- en Oost-Europa. Zoals ik eerder aangaf komen mijn producten voornamelijk uit Oost-Europa. Meer specifiek uit de landen:

  • Kroatië
  • Montenegro
  • Roemenië

Nu werkt Rugo Logistics met partners die veiligheid garanderen. Zo zijn alle partners waarmee Rugo Logistics werkt 24 uur per dag geopend en dus ook beveiligd. Er is nog nooit een levering zoekgeraakt in de jaren dat ik met Rugo Logistics werk. Geen haar op mijn hoofd die eraan denkt dat ik ga wisselen van partner voor mijn logistiek transport. Ook kun je rekenen op de afspraken die gemaakt worden. De ingeschatte levertijd is ook de daadwerkelijke levertijd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat is ook niet iets waar u als ondernemer rekening mee wilt houden: dat u voor onverwachte wendingen komt te staan wat betreft het logistiek transport. U rekent op uw partners en uw klanten rekenen op u. De inkomsten liggen geheel stil als er logischerwijs geen producten zijn. Dit is gelukkig nog nooit voor gekomen. Zo heeft Rugo Logistics een verwachte levertijd van 3-4 dagen voor Kroatië. Het is nog geen enkele keer voor gekomen dat een logistiek transport vanuit Kroatië later aankwam dan 4 dagen. Vaak zelfs binnen 3 dagen is de levering binnen. Dit noem ik nog eens uniek.

Contact

Bent u er niet zeker van of u zich deze service kunt veroorloven voor uw producten? U heeft de mogelijkheid om via de website www.rugo.nl een offerte aan te vragen. Ook kunt u altijd even persoonlijk contact leggen via het telefoonnummer: 0541 294 984. Ook vind u uitgebreide informatie over logistiek transport en de betreffende bestemmingen.


Comments are closed.