Mens en gezondheid

Maak een afspraak in onze orthodontiepraktijk in Enschede

donderdag, 14-2-2019  

Als u het vervelend vindt dat uw tanden niet recht staan, dan kunt u daar door onze experts wat aan laten doen. Wij nodigen u van harte uit om een keer naar onze orthodontiepraktijk in Enschede te komen om te laten onderzoeken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij zijn als orthodontiepraktijk in Enschede gespecialiseerd in het rechtzetten van tanden die niet helemaal in het gareel staan. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u de mooie glimlach krijgt die u vaak in reclames voorbij ziet komen. Onze mensen heten u daarom van harte welkom om een keer naar onze orthodontiepraktijk in Enschede te komen. U kunt een afspraak inplannen via onze site. Het adres van onze site is Orthoeuregio.nl. Hier kunt u zien hoe wij doorgaans te werk gaan in onze orthodontiepraktijk in Enschede. Wij zullen tijdens de eerste afspraak grondig bekijken wat de staat van uw gebit is. Wij kunnen vaak al heel snel zien wat nodig is om uw tanden weer netjes op een rij te zetten. Bij sommige mensen is dit een fluitje van een cent, bij anderen moeten we daar wat meer werk voor doen. Gelukkig is het in onze orthodontiepraktijk in Enschede nog nooit voorgekomen dat wij iemand niet konden helpen. Wij beschikken over mensen die niet alleen een heel goede opleiding hebben genoten, maar die ook over heel veel ervaring beschikken. Wij hebben daarom alles al een keer voorbij zien komen. Het maakt daarbij ook niet uit hoe oud u bent. Alhoewel wij over het algemeen voornamelijk jonge mensen helpen, kunnen wij iedereen van iedere leeftijd van de juiste beugel voorzien. Als u daarom graag iets aan uw tanden wilt laten doen, dan hopen wij u snel een keer aan de lijn te mogen hebben. Wij plannen namelijk graag een afspraak met u in.

Laat uw tanden recht zetten in onze orthodontiepraktijk in Enschede

Als u niet meer durft te lachen omdat u bang bent dat anderen uw tanden dan kunnen zien, dan is dat geen goed teken. Wij nodigen u daarom uit om een keer langst te komen in onze orthodontiepraktijk in Enschede. Wij zorgen er graag voor dat uw tanden goed worden gezet. Wij kunnen met diverse soorten beugels werken in onze orthodontiepraktijk in Enschede. Het is daarbij ook maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij horen vaak in onze orthodontiepraktijk in Enschede dat volwassenen het niet heel prettig vinden om met een beugel rond te lopen. Vandaar dat wij in onze orthodontiepraktijk in Enschede alles in het werk gesteld hebben om beugels te gebruiken die niet heel zichtbaar zijn. Ze zijn echter wel heel erg functioneel en u zult merken dat wanneer u bij onze orthodontiepraktijk in Enschede een beugel laat aanmeten, u daar veel plezier van zult hebben. Binnen de kortste keren staan uw tanden weer in het gareel. Dit betekent dus dat u vanaf dan weer heerlijk kunt lachen zonder dat u bang hoeft te zijn dat mensen uw tanden zullen afkeuren. Kom daarom snel een keer naar onze site om een afspraak met ons in te plannen.

Wij heten u van harte welkom

Wanneer u zich bij ons laat behandelen, dan wordt dat doorgaans door de verzekering gedekt. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft, kunt u altijd een afspraak met ons inplannen. Kortom:

  • wij zorgen er graag voor dat u een mooie glimlach krijgt
  • wij kunnen u al op heel korte termijn van harte welkom heten
  • onze diensten worden doorgaans door de verzekering vergoed

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten.


Comments are closed.