Cursus en Opleidingen

Maak gebruik van OSINT tools

donderdag, 15-6-2017  

Heeft u ooit wel eens gehoord van OSINT? Als u dit zojuist ontkennend heeft moeten beantwoorden, dan is het tijd om daar verandering in te brengen. OSINT staat voor Open Source Intelligence en is de methode om informatie en inlichtingen te verzamelen met behulp van openbare bronnen. Met openbare bronnen wordt bedoeld dat dit bronnen zijn die voor iedereen toegankelijk zijn. U kunt hierbij denken aan:

  • Tekst
  • Foto’s
  • Video’s
  • Audio

Met name op het internet is er ontzettend veel informatie te vinden die gebruikt kan worden bij het tegengaan van criminele activiteiten. Het nadeel is dat het vrij lastig kan zijn om deze informatie te analyseren en te verwerken. Dit is echter wel nodig, anders bent u hier veel te lang mee bezig en heeft u er uiteindelijk helemaal niet zoveel aan. Daarom heeft The International Anti Crime Academy opleidingen en workshops op dit gebied ontwikkeld die u kunnen leren om met de OSINT tools te werken. Door de honderden OSINT tools die u tot uw beschikking heeft te kunnen gebruiken, kunt u op de juiste wijze de informatie en inlichtingen die u in openbare bronnen heeft gevonden analyseren en verwerken. Hiervoor volgt u natuurlijk een van de opleidingen of workshops. Wilt u dus graag weten welke opleiding of workshop het beste voor u zal zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van The International Crime Academy.

Leer meer over de OSINT tools

De reden om een OSINT training bij The International Crime Academy te volgen is omdat zij de grootste OSINT tools database ter wereld hebben. Hierin vindt u de honderden internet tools, software en infobronnen die u kunt gebruiken om criminele activiteiten tegen te gaan. Omdat het aanbod op dit gebied echt gigantisch is, is het dus wel nodig om hier enige handigheid in te krijgen en dat is precies wat u tijdens een opleiding of workshop aangeleerd krijgt. Als u de OSINT tools echt goed wilt leren kennen, dan is het zeker aan te raden om de volledige opleiding te volgen. U krijgt dan veel meer tijd en ook kennis om de OSINT tools toe te kunnen passen en uiteindelijk levert u dat dus veel meer op. Het is echter niet voor iedereen mogelijk om een volledige opleiding te volgen. Misschien heeft u er het geld niet voor en ook tijd kan hierin natuurlijk een rol spelen. In zo’n geval kan het dus een hele goede optie zijn om een workshop over de OSINT tools te volgen en op die manier in ieder geval met de basis in aanraking te komen.

Voor als u meer informatie wilt

Als u een kijkje gaat nemen op de website van de Anti Crime Academy, dan kunt u hier al een hoop informatie vinden. Niet alleen over de OSINT tools, maar uiteraard ook over de opleidingen en workshops die zij in de aanbieding hebben. Uiteraard is het ook mogelijk om u in te schrijven voor de trainingen. Als u nog aanvullende vragen hebt naar aanleiding van de informatie over de OSINT tools op de website, dan kunt u ook contact opnemen met de medewerkers van The International Crime Academy. Zij staan u uiteraard graag te woord en kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij vinden het zeker een aanrader voor iedereen die in zijn of haar beroep met criminaliteit te maken krijgt om in ieder geval een workshop over OSINT tools te volgen. Op die manier krijgt u een idee van waar het over gaat en hier kunt u al een heleboel aan hebben. Schrijf u vandaag nog in.


Comments are closed.