Nieuws

Meld uw kind aan bij Gastouderbureau Snoesje

zaterdag, 24-12-2016  

Uw kind overdag naar een opvang sturen, misschien hebt u daar nog wel wat moeite mee. Is dat ook het geval wanneer u denkt aan opvang via een gastouderbureau? Voor uw kind (en voor u) kan dit echt een uitkomst betekenen, gewoon omdat er zoveel voordelen aan verbonden zijn. Gastouderbureau Snoesje in Haaksbergen is zo’n bureau. Op de website hebben ze een heel rijtje met voordelen vermeld, waardoor u in één oogopslag al een goede indruk krijgt. De volgende voordelen kunt u hier onder andere vinden:

  • Betrokken en kleinschalig gastouderbureau
  • Gunstig tarief
  • U kiest zelf de meest geschikte gastouder
  • Vrijblijvend kennismaken met meerdere gastouders

Bezoek de website voor meer informatie. Pak gerust eens de telefoon om meer te weten te komen of een afspraak te maken.

Daarom uw kind bij een gastouderbureau aanmelden

Tegenwoordig werkt vaak zowel de man als de vrouw binnen een gezin. Vaak is dit financiële noodzaak, maar even vaak wil de vrouw gewoon ook haar eigen leven leiden binnen de grenzen van het huwelijk. Lekker met collega’s de dag door kunnen nemen en het gevoel hebben echt onderdeel te zijn van de maatschappij, dat is waar veel vrouwen naar verlangen. Ze vinden het dan ook belangrijk om binnen afzienbare tijd na de bevalling weer aan het werk te kunnen gaan. Toch willen ze ook het liefst niks missen van het opgroeien van hun kind. Daarom zitten ouders vaak middenin een dilemma. Doen ze hun kind overdag naar de kinderopvang? Of kiezen ze ervoor om bij toerbeurt de opa’s en oma’s op te laten passen? Er is echter nog een optie die overwogen kan worden, namelijk het inschakelen van een gastouderbureau. Dat is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar een gastouderbureau kent wel een groeiende populariteit. Waarom is dat eigenlijk zo? Uw kind op laten vangen bij gastouders, dat heeft nogal wat voordelen. Ten eerste zal er altijd sprake zijn van een kleinschalige opvang. U hoeft uw kind dus niet te plaatsen in een ruimte waar nog 20 andere kinderen zitten. Hierdoor kan een kind behoorlijk snel overprikkeld raken en een aversie ontwikkelen tegen deze opvang. Opvang bij gastouders is zoals gezegd dus kleinschalig, wat betekent dat er maximaal 5 kinderen opgevangen zullen worden. Naast uw kind zullen er dus nog maximaal 4 andere kinderen opgevangen worden. Dit betekent dat er veel persoonlijke aandacht is, maar ook dat er een huiselijke sfeer heerst. Het is een feit dat kinderen die via een gastouderbureau bij gastouders geplaatst worden, over het algemeen veel meer ontspannen zijn. Op zich is dat ook logisch, want ze hebben immers niet te maken met ontzettend veel andere kinderen die kunnen schreeuwen en overstuur kunnen zijn. Daarnaast kunt u bij een gastouderbureau zelf kiezen wie uw kind op mag vangen. Dit heeft u zelf in de hand. Hiervoor kunt u kennismaken met verschillende gastouders, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. U kunt de sfeer eens proeven in huis en ontdekken of er een klik is met degene die uw kind op zal vangen.

Neem eens contact op met dit team van professionals

Misschien bent u bang dat het inschakelen van een gastouderbureau wel juist erg duur is. Gelukkig is dat allesbehalve het geval. U kunt namelijk ook veel geld besparen, tot wel honderden euro’s. U krijgt ook niet te maken met lange wachtlijsten, wat ook zeer prettig is. Meer over de voordelen leest u op de website Gastouderbureausnoesje.nl. Hier vindt u ook de contactgegevens, zodat u kunt ontdekken waar dit gastouderbureau is gevestigd en hoe u met ze in contact kunt komen.


Comments are closed.