Bedrijven en Bedrijfsleven

Met een schoonmaakbedrijf in Amsterdam heeft u geen omkijken meer

woensdag, 16-1-2019  

Een goed schoonmaakbedrijf in Amsterdam vinden is nog niet zo eenvoudig. Er zijn veel bedrijven actief op dit gebied. U wilt echter wel een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam vinden voor bijvoorbeeld uw kantoorpand. Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is zo’n schoonmaakbedrijf in Amsterdam. Met dit schoonmaakbedrijf in Amsterdam weet u op voorhand al waar u aan toe bent en kunt u onbezorgd verder met uw werkzaamheden. Wij leggen u graag uit hoe u met ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam in contact komt en wat wij voor uw pand kunnen betekenen. Zo kunt u direct beginnen met het hygiënischer maken van uw werk- en leefomgeving en kunt u zich bekommeren om andere zaken binnen uw bedrijf.

Bij ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam hanteren wij korte communicatielijnen

Een schoonmaakbedrijf in Amsterdam kunt u inschakelen voor veel doeleinden. Een voorbeeld daarvan zijn de op maat geleverde huismeesterdiensten. Zo heeft u niet alleen schoonmaak op maat gemaakt, maar ook een vast aanspreekpunt bij bijvoorbeeld storingen of klein onderhoud. Hierbij stellen wij ook een maatwerk schoonmaakprogramma op. Zo betaalt u bij ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam alleen voor de schoonmaakwerkzaamheden die u ook echt afneemt. U bespaart hiermee tijd en energie en heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak en het onderhoud van uw gebouw. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam neemt graag werkzaamheden van een klusjesman of conciërge uit handen. Voor een huismeester zijn technische en sociale vaardigheden belangrijk. Daarom worden onze huismeesters opgeleid om die vaardigheden optimaal in te zetten. Daarnaast geniet u van nog een aantal voordelen:

  • U kunt duurzaam faciliteren
  • U kunt ons inzetten voor de schoonmaakwerkzaamheden
  • Korte communicatielijnen

Zo weet u dat uw kantoorpand geheel hygiënisch is, waardoor er een betere werkomgeving wordt gecreëerd. Dit doen wij altijd geheel volgens afspraak. Als u contact met ons opneemt, plannen wij een kennismakingsgesprek in. Hierin worden al uw wensen en eisen besproken en vastgelegd op papier. Zo kunnen wij hier altijd op terugvallen indien nodig. Daarnaast is dit ook de leidraad voor het logboek, dat na iedere schoonmaak- of huismeesterdienst wordt bijgehouden. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Indien er iemand uitvalt, zorgen wij direct voor vervanging. Hierdoor komt u nooit zonder huismeester te zitten. Daarom kunnen wij u met zekerheid zeggen dat wij u altijd perfecte service leveren. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam kan altijd samen met u naar de mogelijkheden voor uw pand kijken, zodat u zeker weet dat het perfecte schoonmaakplan is opgesteld en uw pand te allen tijde perfect hygiënisch gereinigd is en altijd goed onderhouden. Zo is uw pand weer uw visitekaartje.

Voor ieder pand een apart schoonmaakplan

Schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is uw specialist op het gebied van alle schoonmaakdiensten die uw pand nodig heeft. Wij hebben uitsluitend ervaren mensen in dienst, die wij intern opleiden om met alle vernieuwingen mee te kunnen groeien. Wij reinigen dagelijks ruim 600 panden. Deze zijn verspreid over verschillende branches, waaronder scholen, zorginstellingen en kantoorpanden. Zo kunnen wij eenvoudig op alle problemen inspringen en met een gepaste oplossing komen. Doordat wij voor iedere branche specialisten in dienst hebben, kunnen wij u geheel ontzorgen van de schoonmaak van uw pand. Hierbij heeft u altijd een schoonmaakplan op maat, waarbij u profiteert van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons betaalt u dus nooit te veel voor onze diensten. Wilt u meer informatie over onze diensten, heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw pand bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.balansschoonmaak.nl. U kunt hier ook een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.


Comments are closed.