Helpdesk en Servicedesk

Met het Zilveren Kruis contact zoeken?

vrijdag, 7-7-2017  

Zilveren kruis contact klantenservice via telefoonnummer 0900-8044

Het Zilveren Kruis is een grote zorgverzekering hier in Nederland. Als betalend lid wilt u wellicht zo nu en dan weten wat u wel en niet vergoed krijgt. Zoekt u daarom met het Zilveren Kruis contact want ze staan uiteraard voor u klaar om uw belangen te behartigen. Waar betaalt u anders een zorgpremie voor? Deze premies zijn zelfs zonder aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering erg hoog. Gelukkig wordt men hiervoor in Nederland gecompenseerd door middel van een zorgtoeslag die door de Belastingdienst wordt toegekend. Voor mensen met een hoog inkomen geldt dat natuurlijk niet. Hoe dan ook, mocht u vragen hebben over uw premie of uw polis dan raden we het u aan om even met het Zilveren Kruis contact te zoeken. Hoe kunt u het beste met het Zilveren Kruis contact opnemen? Door hen te bellen natuurlijk! Want dan kunt u direct al uw prangende vragen op de medewerker van hun klantenservice afvuren. Reken er maar op dat hij of zij een getrainde callcentermedewerker is die u graag te woord staat en u snel kan laten weten of een bepaalde ingreep of bepaalde medicatie vergoed wordt. Maar omdat u misschien helemaal geen zin hebt om lang te moeten wachten of ellendige elektronische bandjes af te moeten luisteren, bieden wij een andere optie: kijk maar eens op telefoongids.pro!

Dankzij onze site maakt u vlug met het Zilveren Kruis contact

Want via onze website kunt u erg snel met het Zilveren Kruis contact opnemen. Zoals de naam van onze website al aangeeft kunt u onze site als een online telefoonboek gebruiken. Maar dat is zeker niet de enige service die we bieden. Want naast het feit dat we het telefoonnummer van de klantenservice van deze zorgverzekeraar op onze website hebben staan, kunt u tevens via ons met het Zilveren Kruis in contact komen. Bel met ons speciale nummer, krijg een medewerker aan de lijn en laat u door hem direct met de juiste afdeling van het Zilveren Kruis doorverbinden! Dat heeft uiteraard diverse voordelen:

  • U staat minder lang in de wacht en u wordt direct doorverbonden met de juiste afdeling,
  • Dat betekent dat u minder telefoonkosten hebt,
  • Terwijl u het telefoonnummer van het Zilveren Kruis niet meer hoeft te onthouden.

Vanaf nu kunt u ons telefoonnummer gebruiken als u met het Zilveren Kruis contact wilt opnemen. Maar dat geldt tevens als u contact zoekt met een andere zorgverzekeraar. Misschien wilt u namelijk overstappen en zoekt u naar de verzekeraar met de beste polis voor uw behoeften. Vergeet niet om dit jaarlijks opnieuw uit te zoeken want u kunt enorm veel geld besparen door eens per jaar over te stappen!

Vergeet u niet om onze website te bookmarken?

Zoek dus niet langer op hun eigen website als u met het Zilveren Kruis contact wilt opnemen. Vanaf nu hoeft u maar één enkel nummer in uw telefoon te zetten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Ga dan onze website eens verder bekijken. Dan zult u al snel zien dat we niet alleen maar verzekeraars weergeven maar ook de nummers en andere informatie zoals het adres van het hoofdkantoor of de websitenaam van bedrijven in de transportwereld, in het bankwezen en in de industrie. U kunt eenvoudig via deze categorieën op zoek gaan naar het bedrijf waar u vragen aan hebt. Als u bijvoorbeeld een vraag hebt over uw zorgpolis en daarom met het Zilveren Kruis contact wilt opnemen dan vindt u hen onder het kopje “verzekeringen”. Een andere methode om hun specifieke pagina te bekijken is door gebruik te maken van de ingebouwde zoekbalk. Lees meer…


Comments are closed.