Bedrijven en Bedrijfsleven

Meubelstoffering

woensdag, 25-7-2018  

In het verleden heel gewoon, maar tegenwoordig komt het steeds minder voor: meubelstoffering. Dat is eigenlijk heel zonde, want het biedt je zoveel mogelijkheden! Stoffen meubilair is natuurlijk heel erg mooi, het heeft een prachtige uitstraling en het is tegelijkertijd ook heel erg comfortabel. Het voelt aangenaam aan als je gaat zitten, het is nooit heel erg koud, maar het wordt ook nooit warm en zweterig. Wat dat betreft is het dus zeker een goede keus als jij meubels gaat kopen. Maar stof heeft ook een nadeel en dat is dat het natuurlijk kan gaan slijten. Gelukkig kun je met behulp van meubelstoffering hier wat aan doen. Iedere keer dat jij op een stoffen bank of stoel gaat zitten, of zelfs een poef, dan is er natuurlijk sprake van wat wrijving. Dit zorgt uiteindelijk voor slijtage, er kunnen slijtplekken gaan ontstaan. In het begin zijn dit plekken die er gewoon iets minder mooi uitzien en waar de kleur misschien wat anders is geworden. Maar na verloop van tijd, na langdurig gebruik, kunnen er ook echt scheuren gaan ontstaan. Dat betekent voor veel mensen nu het einde van bijvoorbeeld de stoel of de bank, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met meubelstoffering kan er namelijk weer een prachtige nieuwe bekleding gecreëerd worden. Als het zitcomfort dus nog prima op orde is, is het echt niet noodzakelijk om wat nieuws te kopen, je moet dan alleen ervoor zorgen dat het meubelstuk opnieuw bekleed wordt.

Meubelstoffering voor andere uitstraling

Uit bovenstaande is duidelijk geworden dat meubelstoffering dus een oplossing kan bieden in het geval van slijtage, maar het kan ook nog om een andere reden ingezet worden, namelijk om een meubel weer helemaal bij de tijd te brengen. Soms heb je bijvoorbeeld een stoel die heerlijk zit en die wat model betreft ook gewoon echt schitterend is. Alleen de bekleding past er gewoon niet mooi bij of het past totaal niet bij de rest van jouw interieur. Dan kun je door een specialist op het gebied van meubelstoffering er een stof op laten maken die wel passend is en die jij echt mooi vindt. Op die manier kun je de uitstraling van het hele meubelstuk veranderen. Van oubollig en suf kun je er iets hips en moderns van maken. Zo kan het meubel weer jaren mee en kan het ook echt een pronkstuk in jouw interieur vormen! Onderschat dus zeker de mogelijkheden van meubelstoffering niet!

Lukken Projecten

Voor wat voor soort meubilair kan meubelstoffering nu ingezet worden? Eigenlijk voor alles wat een stoffen bekleding heeft. Denk dan aan:

  • banken
  • fauteuils
  • stoelen
  • poefen
  • vast meubilair in restaurants, boten of openbaar vervoer

Je kunt bij Lukken Projecten terecht voor deze klus. Of je nu een ondernemer bent die het interieur van zijn zaak er weer als nieuw uit wil laten zien of je bent een particulier die gewoon één bank wilt laten opknappen, het kan bij Lukken Projecten allemaal! Zij kunnen bij de meubelstoffering bovendien niet alleen maar de stof vervangen, ook kunnen zij zitting bijvoorbeeld opnieuw opvullen, het binnenwerk kan vervangen worden. Op die manier zorg je ervoor dat het meubelstuk ook weer echt prettig wordt om op te zitten. Uitstekende vering kan bijvoorbeeld echt vervelend zijn en dit is iets wat zeker verholpen kan worden. Wil jij meer weten over de mogelijkheden die er zijn? Neem dan eens een kijkje op de website of kom langs in de showroom van Lukken Projecten. Daar vind je vele voorbeelden van meubelstukken die zij op kunnen knappen. Voor goede meubelstoffering ben je bij Lukken Projecten dus aan het juiste adres!


Comments are closed.