Mode en Kleding

Nieuwe horlogebanden kopen was nog nooit zo eenvoudig

donderdag, 2-3-2017  

Kijkt u vandaag nog bij De Horlogebanden Specialist als u een ruime keuze aan horlogebanden wilt zien. Wat mag u zoal verwachten op het gebied van horlogebanden? Dat gaan we u in deze tekst absoluut nog allemaal uitleggen. Want het internet biedt vele voordelen. Zo hoeft u niet langer de deur uit en dat is wel zo prettig als u specifieke horlogebanden zoekt. U hoeft immers niet langs diverse horlogebandjesmakers, die overigens schaars zijn in dit land. Weet u precies wat u zoekt? Bijvoorbeeld metalen horlogebanden of horlogebanden van leer? Kijkt u ook dan op onze website want wij verkopen ze allemaal in diverse uitvoeringen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden, daar zijn we van overtuigd. Wist u dat we deels de horlogebanden zelf produceren in Utrecht? Met name de banden van leer kunnen we zelf bewerken zodat we voor elk horloge een uniek product kunnen afleveren. Maar als u een simpel rubberen bandje zoekt dan weet u nu ook waar u moet zijn. Hoe gaat het uitzoeken van de perfecte horlogebanden precies in zijn werk en hoe moet u vervolgens de bestelling afronden? Dat gaan we u in deze tekst haarfijn uitleggen zodat zelfs de grootste digibeet nog zonder problemen één van onze prachtige producten kan kopen.

Zoek u horlogebanden? Bij ons bent u aan het juiste adres

Hoe kiest u de horlogebanden uit die u wilt hebben? Als u de volgende simpele stappen doorloopt dan zal het een peulenschil voor u zijn.

  • Gaat u allereerst naar onze website toe en bekijk ons totale assortiment,
  • Geef vervolgens aan welk materiaal u wenst waarin we het bandje maken of leveren. Klik op nato strap, metaal, leer of rubber,
  • Kies de kleur van het bandje. We leveren horlogebanden in vrijwel alle denkbare kleuren,
  • En ten slotte moet u de maat opgeven. Deze maat heeft betrekking op de dikte van het bandje. Vindt u het prettig om een dik bandje te dragen? Dan is dat zeker een optie. Maar bij sommige uurwerken is een dunner bandje wellicht veel aantrekkelijker.

Mocht uw bandje er niet tussen zitten dan kunt u contact met ons opnemen en uw specifieke wensen doormailen of doorbellen. Komt u daar eventueel voor langs in onze showroom in Utrecht. Als het u allemaal wel is gelukt dan kunt u de bestelling gaan afronden. Dat doet u door het bandje dat u wenst aan te klikken en dan komt u uit bij het bestelformulier. Daarop vult u natuurlijk uw gegevens in. Denk aan uw naam, adres en contactgegevens. Vervolgens kunt u het bedrag direct naar ons overmaken door gebruik te maken van iDEAL, PayPal of uw credit card. U krijgt dan een bevestiging in uw mailbox en als we het pakketje hebben verzonden dan krijgt u er ook bericht van. Het is in principe niet nodig om thuis te zijn want deze pakketjes vallen onder brievenbuspost. Dat betekent dat de postbode zonder moeite uw horlogebanden kan bezorgen.

Als u vandaag bestelt dan hebt u het pakketje morgen al in huis

Hopelijk hebben we u er van overtuigd om snel een nieuw bandje te kopen als uw oude bandje het heeft begeven. Het dragen van een horloge heeft iets gracieus en het is tekenend voor een goede smaak. Weliswaar heeft de telefoon en de smartphone de horloge een beetje vervangen maar het blijft een toonbeeld van stijl. Dit is een prachtig juweel voor jong en oud dus laat uw zuurverdiende horloge niet op uw nachtkastje liggen maar bestel snel een nieuw bandje! Hebt u verder nog vragen? Komt u dan eens langs in onze showroom! Lees meer…


Comments are closed.