Bedrijven en Bedrijfsleven

Nolin Uitgevers

zaterdag, 30-9-2017  

Een goede marketingmix is het succes van vele bedrijven. Niet alleen bedrijven kunnen echter hiervan profiteren, maar juist ook stichtingen, organisaties en verenigingen die moeten rondkomen van donaties en vrijwilligers hebben hier veel baat bij. Nolin Uigevers begrijpt dat de kosten die hierbij komen kijken niet voor iedereen te betalen zijn en daarom bedachten ze het SponsorPublicatieConcept. Dankzij deze dienst van Nolin Uitgevers kunnen juist de organisaties die dit het hardst nodig hebben profiteren van de vele voordelen die marketing voor hen te bieden hebben.

Het werk van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers is al jaren specialist in het verzorgen van drukwerk. Nog altijd vormt drukwerk in de marketingmix een belangrijke factor, die echter voor onze klanten vaak te duur is. Daarom bedacht Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept, waardoor drukwerk voor hen volledig kosteloos gerealiseerd kan worden. Natuurlijk kunt u hierbij denken aan langdurige drukwerk projecten, die regelmatig terugkeren, zoals het ontwikkelen van magazines, maar kunt u ook voor een kort, eenmalig project bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het ontwerpen en verspreiden van flyers.

Het SponsorPublicatieConcept dat door Nolin Uitgevers wordt gehanteerd scheelt stichtingen, organisaties en verenigingen veel geld en levert toch kwalitatief hoogwaardig resultaat op. De medewerkers van Nolin Uitgevers zullen voor uw drukwerk zoeken naar geschikte sponsoren uit uw omgeving. Deze lokale ondernemers zullen in ruil voor een bijdrage aan het ontwikkelen van het drukwerk een nette naamsvermelding krijgen hierin. Zo is het SponsorPublicatieConcept zowel voor onze klanten als voor de sponsoren zinvol.

Hoe wij werken

Nolin Uitgevers is continu op zoek naar nieuwe, professionele en ervaren medewerkers. In onze gezellig werkomgeving streven wij ernaar om samen met de klant en ons team, waarin verschillende specialismen zijn opgenomen, te werken naar het beste resultaat. Kwaliteit staat bij ons altijd hoog in het vaandel.

Wat daarnaast bij Nolin Uitgevers ook van groot belang is, is het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze medewerkers dragen bij aan de toekomst, door papierverbruik te minimaliseren, groene energie te gebruiken en zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijk licht. Niet alleen op deze manier streeft Nolin Uitgevers naar een mooie toekomst, ook door het aanbieden van stageplaatsen voor stagiaires uit het MBO proberen wij drukwerk ook in de toekomst mogelijk te houden. Bij Nolin Uitgevers leren de studenten het vak door zelf te ervaren en te leren van onze ervaren professionals.

Meer weten over Nolin Uitgevers?

Wilt u meer informatie over het werk van Nolin Uitgevers om te beslissen of dit een bedrijf is waar uw talent tot zijn recht kan komen? Neem dan gerust contact met ons op om meer over onze werkwijze te weten te komen. U kunt ons bereiken door te bellen naar  0498-398800.

Heeft u een vacature op onze website gezien die u aanspreekt en wilt u reageren hierop? Neem dan contact op via de gegevens die te vinden zijn in de vacature, zodat u direct bij de medewerker van Nolin Uitgevers terecht komt die over de desbetreffende vacature gaat. Wij hopen met uw talent en onze ervaring, Nolin Uitgevers en uzelf naar een hoger niveau te mogen tillen


Comments are closed.