Woning en Tuin

Nooit meer koude voeten dankzij onze laminaatverwarming

woensdag, 17-5-2017  

Hebt u een koopwoning en is uw huis goed geïsoleerd? Maar hebt u laminaat in de woonkamer en keuken laten leggen? Dan kunt u de kachel nog zo hoog opstoken, de kans dat de vloer koud blijft is helaas reëel. Dat komt in de eerste plaats omdat laminaat moeilijk warmte vasthoudt en in de tweede plaats omdat warme lucht opstijgt. Wat kunt u daar het beste aan doen? Wat is nu echt een puike investering waar u jarenlang plezier aan kunt beleven en waarmee uw huis ongetwijfeld door in waarde gaat stijgen? Laminaatverwarming natuurlijk. Het aanleggen van laminaatverwarming is echter een vak apart waarvan we het u aanraden om het uit te besteden. Hopelijk kijkt u daarom eens op onze website want wij zijn vaklui die overal in Nederland, België en delen van Duitsland laminaatverwarming op maat kunnen aanleggen. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u benieuwd wat de prijzen zijn? Kijkt u dan na het lezen van deze tekst even op Electric Comfort. Met behulp van een thermostaat aan de muur die we bijvoorbeeld naast de thermostaat van uw centrale verwarming kunnen bevestigen, kunt u snel de temperatuur van uw laminaatverwarming regelen. U zult daardoor overigens merken dat u de centrale verwarming niet meer zo hoog hoeft te zetten om het gewenste resultaat te krijgen. Wist u dat u een gratis app kunt downloaden waar u de thermostaat digitaal mee kunt bedienen? Overigens kan laminaatverwarming niet alleen onder een laminaatvloer worden aangebracht, maar ook onder uw vloer van pakket.

We leggen laminaatverwarming terwijl u wacht

In principe is het verstandig om ons in te huren als u uw vloer wilt vernieuwen. Want dan kunt u mooi twee klusjes met elkaar combineren: het aanleggen van laminaatverwarming en vervolgens een nieuwe vloer er overheen aanbrengen. Ligt er een vrij oude authentieke vloer in? Dan kunt u het gerust aan ons overlaten om de vloer er met zorg uit te halen. Vervolgens leggen we de verwarmingselementen in de vloer en leggen we de vloer weer terug zodat u geen verschil merkt. Behalve natuurlijk het feit dat u een heerlijk warme vloer hebt, wanneer u dat dan ook maar wenst. En dat heeft zeker in de herfst en de winter het grote voordeel dat u op uw blote voeten en uw sokken door uw huis kunt lopen zonder koude voeten te krijgen. Voor elke koukleum bieden we dan ook een passende oplossing. We mogen wel stellen dat de aanleg van laminaatverwarming een van onze speerpunten is. Wat we verder aanbieden? Onder andere:

  • Infraroodpanelen ophangen,
  • Tegenverwarming aanbrengen in bijvoorbeeld uw badkamer zodat u na een uitgebreid bad met uw voeten op heerlijk verwarmde stenen kunt stappen,
  • En we kunnen uw wegdek verwarmen zodat uw oprit te allen tijde ijs- en sneeuwvrij is.

We kunnen u nog veel meer comfort aanbieden!

Naast diverse opdrachten van particulieren kunnen we tevens hele industrieterreinen waar dagelijks veel vrachtwagens rijden de grond voorzien van wegdekverwarming. Ook binnenvaartschepen en carrosserieën voor bijvoorbeeld corsowagens nemen we graag onder handen. Geeft u daarom uw wensen aan ons door. Wij zijn uiteraard op diverse manieren te bereiken. Stuur een e-mail, vul het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren even op. We komen graag bij u langs om de kamers op te meten waar u laminaatverwarming aan wilt laten liggen. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op waar u pas aan vast zit als u er akkoord mee bent gegaan. Overigens bieden we bij acute storingen een 24-uursservice dus u kunt ons te allen tijde bellen als er zich problemen voordoen.


Comments are closed.