Mode en Kleding

Onze hockeysokken zijn van hoogwaardige kwaliteit

donderdag, 11-5-2017  

Bent u op zoek naar een website waar u voor weinig geld hockeysokken kunt kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website: colormesocks.nl. Onze site staat in het teken van kleurrijke sokken voor vrijwel elke sport. Maar ook voor dagelijks gebruik zult u heerlijk zittende sokken kunnen vinden die u na een minuut of 2 hebt besteld. Sterker nog, als u al een profiel hebt, dan kunt u direct inloggen en een extra paar hockeysokken bijbestellen. Geeft u het eens een kans want u wilt toch zeker ook op deze vrolijke hockeysokken kunnen sporten? Misschien zoekt u iets leuks voor uw dochtertje die onlangs op hockeytraining is gegaan. Misschien heeft ze binnenkort wel haar eerste wedstrijd. Maar ook voor professionele teams kunnen we hockeysokken leveren. We bieden op dit moment meer dan 50 verschillende paren aan en dan hebben we het enkel over onze hockeysokken. Zo vindt u er tevens sokken voor sporten zoals:

  • Rugby,
  • Tennis,
  • Voetbal,
  • En andere buitensporten.

We willen u graag wegwijs maken op onze website dus lees deze tekst even door. Dan zal zelfs de grootste digibeet nog sokken en andere kledingaccessoires kunnen bijbestellen. Zo vindt u diverse categorieën waarmee u uw zoekgebied snel kunt verkleinen. Want wellicht zoekt u sjaals, riemen, bretels of veters voor uw voetbalschoenen. We leveren het allemaal en binnen 1 werkdag zal het bezorgd worden.

Deze hockeysokken verkleuren niet in de was

Het bestellen van de hockeysokken is echt een eitje. Wellicht bent u bekend met online shoppen, dan hoeven we u niets uit te leggen. Vul uw adres- en contactgegevens in of log in op uw profiel. Betaal de hockeysokken van uw keuze door het bedrag over te maken via een online betaalservice zoals PayPal, iDEAL of uw credit card. Hebt u daar nog vragen over? Stuur ons dan een e-mail of contacteer ons via de sociale media. U vindt op Facebook en Twitter inspiratie en onze laatste producten en scherpste kortingen waar u absoluut gebruik van moet gaan maken. Vergeet trouwens niet om de juiste maat te selecteren. Sokkenmaten zijn heel anders dan schoenmaten want dankzij de rekbaarheid kan het wat breder worden gekozen. Zo worden de maten meestal per 3 à 4 schoenmaten genomen. Hebt u bijvoorbeeld schoenmaat 43? Dan kunt u ook sokken dragen die onder schoenmaat 41 vallen. Hebt u toch een foutje gemaakt, zitten de hockeysokken absoluut niet lekker of wilt u een andere kleur sok ontvangen? Dan hebt u natuurlijk nog 14 dagen retourrecht. Stuur de hockeysokken retour, ontvang eventueel uw geld terug of krijg een vervangend product van ons.

Voor jong of oud, man of vrouw koopt u hier sokken en kledingaccessoires

Misschien is het een leuk idee om uw team eens in het zonnetje te zetten. Zeker als ze kampioen zijn geworden of juist stijf onderaan staan. Om hen een hart onder de riem te steken kunt u hen een presentje geven in de vorm van een mooi paar hockeysokken. Een uniform tenue met bijpassende sokken zijn zeker op het hogere niveau een belangrijke eigenschap van een professioneel team. Het zal u nog verbazen hoe veel prettiger het is voor de ondersteuning van de voet om goede sokken te kopen. Onze sokken hebben een pasvorm dat zich aanpast aan elk type voet. Daarnaast ondersteunt zowel de hiel, de wreef, de enkels als de hak zodat blaren voorkomen worden en u bij elke beweging voldoende ondersteund wordt. U draait nogal veel en u staat laag bij de grond tijdens een hockeywedstrijd. Uw voeten en knieën zijn daardoor zeer blessuregevoelig dus kies voor ondersteunende sportkleding en sportaccessoires.


Comments are closed.