Auto's en Motoren

Onze schadeauto verkopen

woensdag, 15-2-2017  

Toen we een aantal weken geleden in een ongeluk verzeild raakten met de auto, was dit op zich al vervelend genoeg. Ware het niet dat onze auto totaal niet meer bruikbaar was en we dus ineens met een wagen opgezadeld zaten waar we helemaal niets meer aan hadden. Iemand wees ons erop dat we nog best wel wat geld konden krijgen door te kiezen voor de schadeauto Inkoop Nederland, maar in eerste instantie had ik daar toch niet zoveel vertrouwen in.

  • Lange verkoopperiode
  • Vreemde mensen aan de deur
  • Doelloze biedingen

Ik zag het al helemaal voor me: weken of misschien zelfs wel maandenlang bezig met het verkopen van de wagen waar we zelf helemaal niets meer aan hadden. Dat resulteert natuurlijk geheid in allerlei vreemde mensen aan de deur en ik kon me al goed voorstellen met wat voor biedingen mensen zouden komen op een auto die eigenlijk niets meer waard was. Ik had daar eigenlijk gewoon niet zoveel zin in. Een vriend wees me echter op de website Inkoopschadeauto.nl. Hier zijn ze gespecialiseerd in het schadeauto verkopen en dit doen ze ook nog eens op een zeer korte termijn. Het is makkelijk en snel. En, zoals ik inmiddels zelf heb mogen ondervinden, ook zeer betrouwbaar!

Snel onze schadeauto verkopen

Als ik ergens geen zin in had, dan was het wel om wekenlang bezig te zijn met de schadeauto verkopen. Het was al vervelend genoeg dat ik mijn geliefde auto kwijt was, moest ik daar dan nog langer aan herinnert worden? Het geld dat ik met de schadeauto verkopen kon verdienen kwam echter ook wel goed van pas bij het aanschaffen van een nieuwe wagen. Dus ik wilde het wel proberen om de schadeauto voor een zo hoog mogelijk bedrag te verkopen. En dat is waar het bedrijf SIN je mee helpt. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van een schadeauto verkopen. Toen ik telefonisch contact met ze zocht waren ze meteen heel duidelijk over wat zij voor mij konden betekenen en wat mijn rol daarin was. Het was eigenlijk heel simpel. Ik moest hen de juiste gegevens doorgeven van de auto en daarnaast aangeven wat voor mij de handigste manier was om de auto te verkopen. Wilde ik deze bijvoorbeeld zelf langs komen brengen op locatie? Of koos ik er liever voor om de wagen op een door mij gekozen plek te laten ophalen. Natuurlijk heb ik gebruik gemaakt van de erg handige ophaalservice. Alles werd daar meteen in orde gemaakt. Ik kon de betaling in ontvangst nemen net als de vrijwaring. Ook het afmelden bij de wegenbelasting werd voor mij in orde gemaakt.

Telefonisch contact over de schadeauto verkopen

Het enige wat je hoeft te doen voor je schadeauto verkopen is het bellen van het telefoonnummer dat je vindt op de website van SIN. Wanneer je dit nummer belt wordt alles meteen voor je in orde gemaakt. En je kunt er zelfs voor kiezen om je gratis te laten terugbellen. Je maakt hiervoor eenvoudig gebruik van het formulier dat je op de website vindt. Hier vind je natuurlijk ook meer informatie over de service die zij aanbieden. Ze werken door heel Nederland heen. Het maakt dus niet uit waar je woont, je schadeauto verkopen via deze website is altijd mogelijk. Voor ons was het een zeer positieve ervaring. Ik kreeg een fijn bedrag met de schadeauto verkopen en het was behoorlijk snel afgehandeld. Daarnaast is het natuurlijk erg prettig om niet allerlei vreemde mensen aan je deur te krijgen. Daar zat ik toch echt niet op te wachten. Lees meer


Comments are closed.