Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een jazzband in Zuid-Holland? Zoek dan niet verder!

maandag, 21-1-2019  

Ben je op zoek naar een jazzband in Zuid-Holland om jouw partij compleet te maken? Zoek dan niet verder! Chinese Taxidriver is de jazzband in Zuid-Holland die je zoekt! Dit swingende kwintet brengt de juiste sfeer naar elke gelegenheid. Want laten we nou eerlijk zijn, wie houdt er niet van die heerlijke sfeervolle jazzmuziek? Jazzmuziek, of kort gezegd jazz, wordt ook wel de muziek van het moment genoemd. Het is ontstaan in de Amerikaanse stad New Orleans en komt voort uit verschillende muziekgenres, maar de echte oorsprong van het genre ligt in Afrika. Jazz is een ware muzikale beleving, doordat er altijd veel geïmproviseerd wordt op het moment van spelen. De diversiteit van instrumenten en de warme klanken zorgen ervoor dat dit genre bij elk soort gelegenheid past. Hier is Chinese Taxidriver, dé jazzband uit Zuid-Holland, ook van op de hoogte. Dit zeer ervaren ensemble weet op elk soort evenement de mensen aan het dansen te krijgen. Van kleinere feesten, zoals een besloten partij of een bedrijfsfeest, tot aan een openlucht evenement; de band Chinese Taxidriver speelt de perfecte muziek op elk soort aangelegenheid. De muziek van deze band laat je unieke jazzy klanken horen met een mix van Latin, soul en fusion.

Chinese Taxidriver; de meeste swingende jazzband in Zuid-Holland!

Swingen zal je zeker met Chinese Taxidriver. Wat deze jazzband uit Zuid-Holland zo goed maakt, is dat ze altijd weten in te spelen op de behoefte van de gasten. Zij passen zich aan aan de wensen van jouw publiek:

  • Wil je een funky muziekspektakel? Makkelijk!;
  • Toch liever wat sfeervolle achtergrondmuziek zodat mensen elkaar nog goed kunnen blijven verstaan;
  • Ook dat krijgt de band makkelijk voor elkaar.

Chinese Taxidriver kan al jouw wensen en eisen verzorgen en blijft daarbij doen waar ze goed in zijn; het spelen van de perfecte jazzklanken. De jazzband uit Zuid-Holland speelt zowel bekende als eigen gecomponeerde en geïmproviseerde muziekstukken. Zelfs in de decembermaand kunnen zij jouw gasten verblijven met hun eigen geschreven kerstlied. En heel belangrijk, deze muziek is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Dit samen zorgt voor een gegarandeerd succesvol feestje! Enthousiast geworden over deze jazzband in Zuid-Holland? Kijk dan voor meer informatie op ajcms. Verras en verblijd je gasten op je feestje en laat ze meevoeren door de prachtige jazz melodieën en klanken!

Angèle de Jong helpt je verder!

Angèle de Jong helpt jou op weg. Deze ambitieuze vrouw heeft, naast dat ze in de jazzband uit Zuid-Holland zit, Chinese taxidriver, haar eigen bedrijf genaamd Angèle de Jong Custom Made Songs. Zoals de naam al suggereert, schrijft Angèle muziekteksten. Zo is zij diegene die het swingende kerstlied van de jazzband “Jammin’ in the snow man” heeft geschreven. Dit is echter zeker niet het enige lied dat Angèle heeft geschreven. Angèle de Jong heeft ruime ervaring met het schrijven van muziekteksten, doordat zij vanaf kleins af aan al met muziek bezig is. Zij is daarom uitermate geschikt om jouw eigen sound ten gehore te brengen aan het publiek. Je kan namelijk wel een prachtige stem hebben, maar het schrijven van een goed lied is een ander verhaal. Angèle weet als geen ander hoe ze jouw unieke stijl kan vertalen in een lied. Hierbij houdt zij rekening met jouw persoonlijke wensen en stijl. Niet alleen qua inhoud en melodie, maar ook door na te denken over welk publiek je met jouw lied wilt bereiken. Ben jij op zoek naar een ervaren en gedreven songwriter? Angèle kan je helpen! Lees meer over haar op ajcms.eu.


Comments are closed.