Vrije tijd en Hobby

Plaats de sfeerhaard of tv strak in de muur via een Cinewall

vrijdag, 25-9-2020  

Een open haard is tegenwoordig niet echt iets dat je kunt gebruiken in een moderne woning. Open haarden in moderne woningen zijn een soort nostalgische overblijfselen van vroeger. Maar je hoeft een open haard uiteraard niet meer aan te zetten om je woning op te warmen. Het is puur voor gezelligheidsdoeleinden. Maar aangezien het gebruik van een traditionele open haard nogal wat problemen oplevert, zal men de haard niet heel vaak gebruiken. Dus je hebt er wat dat betreft vrij weinig aan. Het staat misschien wel mooi en je kan van alles kwijt op de schoorsteenmantel, maar voor de rest is het niet een praktische toevoeging aan de woning. Je kunt wat dat betreft veel beter een sfeerhaard kopen bij De Sfeerhaard. Deze kun je via een Cinewall heel mooi afgewerkt in de muur inbouwen. Je kunt de haard dan gemakkelijk aanzetten zonder de problemen die je ondervindt bij een traditionele haard. Je hebt geen hout nodig dat eerst gehakt of gekocht moet worden. Je hoeft ook niet in de weer met het stoken van een mooi haardvuur en er is ook geen rookvorming. Tevens eindig je niet met een haard vol as die weer helemaal moet worden schoongemaakt. Tot slot is het uiteraard heel fijn dat je een sfeerhaard zo strak kunt wegwerken in de muur met behulp van een Cinewall. Wat dat betreft is een haard in combinatie met een mooie Cinewall natuurlijk perfect. Je kunt dan toch genieten van die gezellige speelse vlammen in je woning, zonder dat dit meteen moet gebeuren via een enorme open haard. De muur kan dankzij de Cinewall gewoon mooi vlak blijven en dus zal de sfeerhaard de verdere uitstraling van je interieur niet heel veel beïnvloeden. Je kunt overigens ook een tv in de Cinewall plaatsen. Ook deze kun je dan mooi strak wegwerken in de muur. De kabels kunnen allemaal netjes worden weggewerkt en zo heb je in ieder geval geen last van in het zicht liggende kabels en dergelijke. Alles wordt dankzij de Cinewall mooi strak weggewerkt en dat is voor de algehele sfeer in een woning uiteraard wel zo goed. Mocht je een tv willen wegwerken of wil je juist een mooie sfeerhaard laten samen smelten met de muur, dan kun je terecht op de website van desfeerhaard.nl. Hier kun je namelijk een perfect passende Cinewall kopen waar je zowel een tv als een sfeerhaard helemaal kunt wegwerken in de muur. 

Bestel de gewenste Cinewall via de website

Als je eenmaal een Cinewall hebt gevonden, dan kun je deze toevoegen aan de winkelwagen en zo direct bestellen. Vervolgens kun je eventueel ook nog andere artikelen toevoegen. Je kunt hier immers ook terecht voor de nodige sfeerhaarden van merken zoals: 

  • Montreal
  • Toronto 
  • Vancouver 

Je kunt de site ook gewoon gebruiken om jezelf nog eens goed te oriënteren. Het voordeel van het bezoeken van een webwinkel is dat je dat vanuit huis kunt doen en dus niet direct keuzes hoeft te maken. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op

Heb je vragen over de inbouwmogelijkheden of de producten, dan kun je uiteraard altijd even contact opnemen met een medewerker van De Sfeerhaard


Comments are closed.