Coaching en Workshops

Relatietherapie in Rotterdam bij zelfbewustzijn.nl

woensdag, 31-10-2018  

Zit je in een relatie die niet lekker loopt en verval je steeds in dezelfde patronen samen met je partner? Dan ben je niet de enige. Het is niet altijd makkelijk om een relatie in stand te houden. Dat heeft om te beginnen vaak te maken met bewuste en onbewuste ontwikkelingen die we doormaken als mensen. Dat gebeurt omdat we veranderen, iedere dag. Vaak gaan we met onze partner gelijk op, maar vaak ook niet en dan kunnen partners zich gaan ergeren aan bepaald gedrag. Cliënten die bij mij aankloppen voor relatietherapie in Rotterdam weten vaak heel goed te vertellen wat die ander verkeerd doet. Ze komen in de praktijk met een houding van ‘ik zal je wel eens vertellen wat er met mijn partner mis is.’ Dat is natuurlijk een houding waarop de relatie in den beginne vastliep. Om een gezonde relatie in stand te houden is het belangrijk om naar elkaar te luisteren en elkaar de aandacht te geven. Na jaren van samen zijn schiet dat luisteren er nog wel eens bij in. Relatietherapie in Rotterdam kan een hele goede eerste stap zijn om weer in gesprek te komen met je partner. Doordat je bij relatietherapie in Rotterdam samen met een objectieve partij aan de slag gaat met de problematiek in je relatie, kunnen er makkelijker patronen worden doorbroken die al lang spelen. Relatietherapie in Rotterdam kan je helpen: 

  • Om te ontdekken waar jouw relatie vastloopt
  • Op een andere manier naar jouw relatie te kijken
  • Om nieuwe inzichten te verwerven in jouw eigen gedrag 

Relatietherapie in Rotterdam; wat is jouw aandeel?

Wat is jouw aandeel in de relatie en wanneer je in een zoveelste ruzie vervalt, heb je dan een idee van jouw gedrag. Vaak vallen we in herhaling. We zijn als mensen nu eenmaal zo geprogrammeerd dat we ons gedrag herhalen. Hoe langer we patronen blijven hangen, hoe moeilijker het om ze los te laten. Veel relaties lopen stuk op bepaalde patronen en dat is ongelofelijk zonde. Bovendien is het iets wat je met relatietherapie in Rotterdam makkelijk kan verhelpen. Relatietherapie in Rotterdam is voor sommige mensen een laatste redmiddel. Stellen die al vele jaren worstelen kloppen aan bij Zelfbewustzijn in de hoop om hun relatie te redden. Belangrijk om te weten is echter dat wanneer je begint met relatietherapie in Rotterdam, je ervan bewust bent dat je naar je eigen gedrag zult moeten kijken. Jezelf een spiegel voorhouden is niet altijd even makkelijk. Daarom is het belangrijk dat je bent voorbereid. Relatietherapie in Rotterdam kan namelijk best wel lastig zijn en niet zelden confronterend. Als je je daar op instelt, dan kun je zeker een stap maken die je relatie zal verbeteren en soms zelfs redden.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over relatietherapie in Rotterdam? Dan kun je zeker eens contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ben je niet gelukkig met je partner maar wil je wel graag stappen maken en meer over jezelf en jullie samen leren? Het is altijd spannend om jouw problemen open op tafel te leggen, maar het is zeker ook de beste manier om te ontdekken of jij en je partner nog genoeg voor elkaar betekenen op verder te gaan. Een relatie is soms hard werken en dat gaat niet altijd vanzelf, maar het is wel degelijk mogelijk om uit een crisis te komen. Met de juiste mentaliteit kun je veel verder komen. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op en dan gaan we aan de slag met relatietherapie in Rotterdam.


Comments are closed.