Auto's en Motoren

Rinie Deijkers: een indrukwekkende garage in Roosendaal

zaterdag, 1-12-2018  

Wanneer je op zoek bent naar een goede Garage in Roosendaal, ben je bij Autobedrijf Rinie Deijkers v.o.f zeker aan het goede adres. Bij dit autobedrijf kun je in winkel en garage terecht voor scherp geprijsde auto-deals en gedegen advies over alles wat met auto’s te maken heeft. In deze garage in Roosendaal werken ervaren professionals met up-to-date kennis en innovatieve apparatuur. Weet je al goed wat je zoekt of wil je eerst inspiratie opdoen? Welke auto past het best bij je wensen? Wil je een compacte wagen of eentje met veel ruimte? Een sportieve bak of liever een gezinsauto? De garage in Roosendaal heeft een zeer uiteenlopende collectie occasions in alle soorten, maten en kleuren. Er zijn verschillende prijsklassen en diverse modellen te vinden: van een Alfa Romeo tot een Fiat 500 en van een Toyota Yaris tot een Volvo C30, maar ook Volkswagens, Mercedes en Renault. Kortom: voor ieder wat wils! Ook qua prijsklasse is er voor iedere portemonnee iets te vinden. Uiteraard wordt er bij de prijsbepaling zorgvuldig rekening gehouden met alle specificaties. Je vindt al een occasion vanaf 1500 euro. Op dit moment is dat de Mercedes-Benz E-klasse Combi 240 Avantgarde. De meest kostbare auto die op dit moment te vinden is bij de garage in Roosendaal is een Mercedes-Benz GLA 200 Prestige, met een prijs van € 29.950,-. De volledige collectie in deze garage in Roosendaal is zowel in de fysieke – als in de online showroom te zien. Op https://www.riniedeijkers.nl/ vind je werkelijk alle informatie die je nodig hebt om je een helder beeld te vormen. In de zoekmachine kun je zoeken op basis van merk, carosserie- of brandstof-type en je kunt de zoekresultaten sorteren naar prijsklasse, brandstofverbruik of kilometerstand. 

Groot aanbod in garage in Roosendaal

Je kunt je lol op in deze (digitale) Roosendaalse Garage. Op de website vind je een overzicht van alle occasions. Houd deze in de gaten, want er komen telkens nieuwe deals bij! Je vindt in deze database bij iedere auto een uitgebreide omschrijving van alle specificaties zoals bouwjaar, kilometerstand en opties. Ook handig: aan de hand van je kenteken vind je binnen enkele muisklikken de bijbehorende gegevens van de auto en kun je gemakkelijk je premie laten berekenen. Deze premie is gebaseerd op maximaal 12.000 kilometer per jaar. Wanneer het aantal kilometers hoger is, is het handig even contact op te nemen met Rinie Deijkers. Dit kan telefonisch of via e-mail. Op de website vind je de contactgegevens. Wanneer je een verzekering afsluit via de garage in Roosendaal, maak je kans op een Bol.com-tegoedbon van 20 euro. Voor advies op maat, kun je contact opnemen met de garage in Roosendaal. Ook kun je een kijkje nemen in de showroom onder het genot van een kopje koffie of thee en kun je een proefrit maken. Uiteraard kun je ook voor onderhoud, reparaties services en APK-keuringen tegen scherpe prijzen terecht bij de garage in Roosendaal. Openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17:30 en zaterdag van 9:30 tot 14:00 uur. Daarbuiten is ook mogelijk om afspraken te maken. Voor contactgegevens, kijk op de website; https://www.riniedeijkers.nl.

Goede Kritieken

De auto’s van Rinie Deijkers staan er allemaal tip-top bij: glanzend, gepoetst en in goede staat. Dat het autobedrijf zijn beloftes waarmaakt, blijkt uit de goede kritieken van klanten: Zij beoordelen de services van de garage in Roosendaal gemiddeld met een 8,6. De belangrijkste pluspunten die genoemd worden zijn: 

  • Betrouwbare service
  • Flexibiliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Vlotte reparaties
  • Gemaakte afspraken worden nagekomen


Comments are closed.