Vrije tijd en Hobby

Salsa workshop Rotterdam

maandag, 23-7-2018  

“De dansschool Dance A Holics geeft iedereen de kans een salsa workshop Rotterdam mee te maken. Twijfel niet als je diep in je graag deze dans wilt leren. Volgens deze dansschool kan iedereen leren dansen, die het maar graag genoeg wilt. Dance A Holics is opgericht door de gepassioneerde Mayra de Zeeuw-de Man. Dansen leeft in haar en zij wilt dit graag overbrengen aan anderen die de liefde voor dans ook beleven. Niet voor iedereen is het makkelijk en mogelijk dit te delen. Veel moeten nog leren dansen, maar dat mag in haar dansschool. Als jij dansen ontzettend leuk vind, dan krijg je bij haar de mogelijkheid nieuwe dansen te leren zoals de salsa, de bachata en merengue. Deze exotische dansen worden via een salsa workshop Rotterdam toegankelijker gemaakt. In een ongedwongen en ontspannen sfeer leer je te bewegen volgens de passen van de salsa. Sta niet te lang stil bij je eigen aarzelingen. Een nieuwe dans leren is altijd een uitdaging, dat geldt zelfs voor de professionele dansers. Zolang je er plezier in beleeft om te dansen en te leren, is een salsa workshop Rotterdam bij Dance A Holics zeker voor jou geschikt. Hier krijg je de tijd en ruimte om de dans onder de knie te krijgen en er ook nog van te genieten.

Wat leer je bij een salsa workshop Rotterdam

Tijdens een salsa workshop Rotterdam maak je kennis met de sensuele dans uit Cuba. Het is een uitdagende dans die gedaan wordt met de beweging vanuit de armen en heupen. De danspassen zijn niet al te ingewikkeld. Er bestaan een aantal basispassen die juist aangekleed worden met de armen en heupen. De 8 tellen van de dans zijn verdeeld over twee maten van vier tellen. Dit klinkt eenvoudig, maar de dans wordt levendiger en meer variërend als de armen en heupen erbij betrokken worden. Nog uitdagender is het als de dans met een partner wordt uitgevoerd. Helemaal als de heupen elkaar aanraken. Het is logisch als je dit alleen wilt met je eigen partner. Daarom is het ook een zeer geschikte dans voor een bruiloft. Gelukkig kan je bij Dance A Holics naast een salsa workshop Rotterdam ook terecht met je partner. Wanneer jullie kinderen hebben, dan kunnen zij zelfs tijdens jullie les bij een kinderoppas terecht, die geregeld is door de dansschool. Het is duidelijk dat zij iedereen de kans wilt geven, om hun leven in te vullen met dansen.

Een uitgebreide dansschool

Naast de salsa workshop Rotterdam, biedt Mayra de Zeeuw-de Man meerdere mogelijkheden om andere mensen kennis te laten maken met dans. Dit doet zij aan de hand van de volgende workshops en activiteiten:

  • Dinner & Dance
  • Gymnastiek voor senioren
  • Family Salsa Clinic
  • Vrijgezellenfeesten
  • Personeelsfeesten

Mocht je haar danskwaliteiten willen inzetten voor een feest als een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest, dan kan zij dit zelfs combineren met een catering. Hier wordt wel een meerprijs voor gerekend, maar het is duidelijk dat zij het de deelnemers graag naar hun zin wilt maken. Of dat nou het regelen van een oppas is of de catering. Zij heeft er alles voor over dat de deelnemers zorgeloos zich kunnen storten op een dans tijdens de salsa workshop Rotterdam. Dansen moet je totaal beleven. Daar horen geen andere afleidingen bij. Zeker als je de dans nog helemaal moet leren, dan is het prettig als je geen andere zorgen aan je hoofd hebt. Mocht dit toch het geval zijn, dan zorgt de salsa workshop Rotterdam ervoor dat je toch voldoende ontspanning en plezier haalt uit haar lessen. Meld je daarom gauw aan om de verleidelijke Cubaanse bewegingen te leren via dance-a-holics.nl.”


Comments are closed.