Woning en Tuin

Schoonloopmat

zaterdag, 11-2-2017  

Het is bij veel mensen thuis altijd hetzelfde, heb je net de vloer schoongemaakt, loopt er weer iemand met vieze schoenen naar binnen. Met een schoonloopmat voorkom je dat er teveel troep mee naar binnen gelopen wordt. Altijd als je buiten loopt, krijg je dingen onder je schoenen, daar is nu eenmaal niets aan te doen. Er ligt bijvoorbeeld dood blad op de stoep of je moet over een wat zanderige ondergrond lopen. Maar je hoeft deze troep natuurlijk niet mee naar binnen te nemen. Als je een schoonloopmat bij de deur neer legt, dan kan iedereen daar zijn voeten goed aan afvegen. Op die manier voorkom je dat je steeds aan het poetsen blijft om er voor te zorgen dat de vloeren er mooi schoon uit blijven zien. Het oogt niet alleen beter, het is natuurlijk ook hygiënischer. Zo fris is het immers niet als er allemaal viezigheid van de straat in jouw huis belandt. Iedere voet goed vegen voordat je echt de vloer van het huis op stapt, is echt een heel eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat alles schoner blijft en dat je minder vaak hoeft schoon te maken. De aanschaf van een schoonloopmat is daarom ook een zeer goed idee.

Schoonloopmat op maat

Wat voor jouw woning geldt, dat geldt natuurlijk voor heel veel andere gebouwen net zo goed. Ook bij bedrijven en instellingen zitten de schoonmakers er natuurlijk niet op te wachten dat er meer vuil mee naar binnen komt dan strikt noodzakelijk is. En ook winkeleigenaren zullen hier over mee kunnen spreken. Ook in die situaties is een schoonloopmat dus zeker geen overbodige luxe. Een klein obstakel hierbij is wel het formaat. Koop je een standaard formaat schoonloopmat, dan is deze eigenlijk echt gericht op de maat van een gewone voordeur of achterdeur. Sterker nog, zelfs daarvoor is deze vaak eigenlijk al net iets te klein. Bij bedrijven, instellingen en winkels zijn de deuren vaak groter en dus heb je ook grotere matten nodig. Zijn ze te klein, dan heb je immers de kans dat mensen er gewoon omheen lopen en dan heeft het natuurlijk nog geen resultaat. Om ervoor te zorgen dat echt iedereen zijn voeten afveegt aan de mat, is het handig als de schoonloopmat precies dezelfde breedte heeft als de deur. Zo kan niemand binnen komen zonder hier overheen te lopen. Een mat op maat is dan echt ideaal.

Ruime keus in matten bij Voetenvegertje

Waar kun je nu terecht voor een schoonloopmat van een goede kwaliteit en waar kun je deze op maat laten maken? Dat kan bij Voetenvegertje, specialist op het gebied van matten. Zij bieden een degelijke kwaliteit schoonloopmat aan met de volgende specificaties:

  • gemaakt van goede kwaliteit prolypropyleen
  • flexibele rug van vinyl
  • gewicht van 2700 gram per vierkante meter
  • verkrijgbaar in de kleuren terra, antraciet, blauw en beige
  • standaardmaat en op maat gemaakt mogelijk

Als je kiest voor een van hun schoonloopmatten, dan kun je er zeker van zijn dat je een goede mat koopt die veel rommel van de schoenen af kan halen. Je kunt bij Voetenvegertje daarnaast ook nog voor andere soorten matten terecht, zoals wasbare deurmatten, droogloopmatten, buitenmatten en kokosmatten. Wat de situatie bij jou ook precies is en wat voor soort deurmat jij ook nodig hebt, zij kunnen het jou zeker leveren. Twijfel jij wat voor soort deurmat voor jou de juiste keus is? Neem dan gerust eens contact met hen op, zij voorzien je graag van advies. In veel gevallen zal een schoonloopmat een uitstekende keus zijn, in andere gevallen zal Voetenvegertje je een ander soort deurmat adviseren!


Comments are closed.