Cursus en Opleidingen

Schrijf u in voor een ICT cursus

dinsdag, 12-5-2015  

Als u graag iets meer zou willen weten over computers en over de programma’s die vandaag de dag allemaal gebruikt kunnen worden, dan is het heel mooi dat wij u even treffen. Bij Decisco bent u namelijk aan het juiste adres als u nieuwe dingen wilt leren op dit vlak. Wij bieden voor iedereen wel een geschikte ICT cursus aan. En of u nou beginner bent, of juist al gevorderd, dat maakt bij ons helemaal niet uit. Wij kunnen voor de beginner een ICT cursus aanbieden die hem of haar de fijne kneepjes van het vak leert, een overzicht biedt over wat er allemaal mogelijk is met veel gebruikte software, zonder al te veel specialistische dingen te vragen. Voor gevorderden hebben wij weer een ander soort ICT cursus, waar meer de diepte in gegaan wordt. Verder is het bij ons ook mogelijk om Microsoft Vouchers te behalen, die u verderop in uw carrière nog wel eens nodig zal hebben. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en hebben voor ieder wat wils. Dus wilt u een ICT cursus volgen over een van de volgende onderwerpen:

  • MCSA
  • Exchange
  • SharePoint
  • Windows 7 of 8
  • Office
  • ITIL
  • Citrix
  • Cloud Solutions
  • Cisco
  • of nog iets anders?

Wij bieden op alle vlakken een geschikte ICT cursus aan, waarin u alles kunt leren over het betreffende programma en onderwerp. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. U wordt dus niet teleurgesteld en zult altijd veel leren bij Decisco. Wij hebben alleen maar tevreden cursisten voor de ICT cursus en dat zegt natuurlijk al genoeg. Dus als u op zoek bent naar een gemakkelijke en laagdrempelige manier om uw kennis over een bepaald programma bij te spijkeren, dan kunt u niet meer om ons heen. Neem daarom snel een kijkje op decisco.nl om meer te weten te komen over de cursussen die wij aanbieden en over onze agenda. Wij hopen u in ieder geval zo spoedig mogelijk te mogen begroeten als een nieuwe deelnemer aan onze veelgeprezen ICT cursus.

Deelnemen aan een ICT cursus werpt zijn vruchten af

Als u graag deel wilt nemen aan een van deze trainingen, maar daarvoor niet te diep in de buidel wilt tasten, dan is het een uitstekend idee om voor ons te kiezen. Wij hanteren namelijk zeer aantrekkelijke tarieven voor een ICT cursus. Om de prijs hoeft u het dus niet te laten. Veel mensen denken dat zij erg veel geld kwijt zijn aan het volgen van een professionele ICT cursus, maar dit hoeft lang niet altijd zo te zijn. Als u met Decisco in zee gaat, dan profiteert u in ieder geval van de laagste prijzen, zodat u geen enkele reden meer hebt om dit aan uw neus voorbij te laten gaan. Wij hebben jarenlang ervaring in deze branche en hebben al vele professionals blij gemaakt met een ICT cursus waar zij echt wat aan hebben. Veel mensen hebben een directe reden waarom ze bij ons een ICT cursus komen volgen. Maar ook als u niet meteen een aanleiding ziet, kan het toch erg nuttig zijn om hier in te investeren. U weet maar nooit wanneer deze kennis en vaardigheden nog van pas kunnen komen. Het is altijd mooi meegenomen om veel van software te weten, als u nog eens gaat solliciteren op een nieuwe functie. Breng daarom gauw een bezoekje aan de website decisco.nl om ons complete assortiment in cursussen en trainingen te bekijken. U zult werkelijk versteld staan van hoe ontzettend veel u wel niet bij ons kunt leren. Het staat dan ook als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee kunt gaan, omdat u bij ons veel vollediger wordt onderwezen. Kies dus voor Decisco!

Bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang

Een ICT cursus an sich is natuurlijk niets nieuws onder de zon. Daar zijn er zo veel van. Maar wat wel nieuws is, is deze zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding die u bij ons aantreft. Want zeg nou zelf, waar vindt u nou zo’n hoogstaande training voor zo een laag bedrag? Dat kan alleen maar op de site van decisco.nl zijn. Bij ons krijgt u altijd les van gecertificeerde docenten, waardoor u zeker weet dat u goed onderwijs krijgt. Bovendien is het bij ons ook nog eens zo dat er veel klassikaal behandeld wordt, waardoor de uren voor thuisstudie minimaal worden. En zo is het veel makkelijker om gemotiveerd te blijven om iets nieuws te leren over bijvoorbeeld SharePoint, Itil en andere programma’s. In onze ICT cursus leert u altijd dingen, die u gelijk daarna al toe kan passen in de praktijk van uw bedrijf. En dat komt natuurlijk mooi uit! Zo hebt u er direct iets aan en werpt een investering in een ICT cursus al snel zijn vruchten af. De lage prijs maakt het rendement nog eens extra hoog. Zou u graag meer informatie willen hebben over een dergelijke training? Wilt u graag meer weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen, een mailtje te sturen of ons terug te laten bellen. Wij beantwoorden uw vragen over de ICT cursus graag!


Comments are closed.