Mode en Kleding

Sieraden van energetix

vrijdag, 20-1-2017  

Als jij op zoek bent naar een mooi sieraad, dan kun je kiezen uit veel verschillende winkels en diverse merken. Een goede keus is het merk energetix, dat bij zelfstandige verkopers te krijgen is. Dit sieradenmerk biedt een heel diverse collectie, met echt voor ieder wat wils. Ze hebben een klassieke lijn, maar ook een moderne, trendy sieradenlijn. En voor de sportievelingen bieden zij ook nog diverse artikelen die in een sportieve stijl uitgevoerd zijn. Jong en oud zullen hier dus zeker iets van hun gading kunnen vinden. Een ander pluspunt van energetix is de goede prijs-kwaliteit verhouding. Koop je bij een grote zaak een ring, een ketting of een paar oorbellen tegen een lage prijs, dan zitten er vaak inferieure stoffen in verwerkt. Niet alleen zorgt dit voor een minder lange levensduur, het kan ook allergische reacties geven. Met de hoge kwaliteit die energetix biedt, kun je er zeker van zijn dat je een sieraad koopt dat er lang mooi uit blijft zijn, dat een lange levensduur heeft en waarop je niet allergisch zult reageren. Doordat zij bovendien verschillende prijsklassen bieden, kan iedereen er wel iets betaalbaars vinden.

Energetix heeft speciale eigenschappen

Sieraden van energetix zijn dus mooi, stijlvol, blijven lang goed en zijn voordelig geprijsd. Maar ze hebben nog iets wat in hun voordeel spreekt en dat is het feit dat ze magneten bevatten en soms ook koper. Veel mensen zijn niet op de hoogte van het effect dat magneten en koper op het lichaam kunnen hebben en dat is jammer. Het dragen van een magneetsieraad kan namelijk een zeer gunstige uitwerking op het lichaam hebben. In de eerste plaats ervaren veel dragers van energetix een betere balans, zij staan letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen. Daarnaast worden slaapklachten hiermee ook enorm vermindert. En wist je dat met een magneetsieraad snurken ook grotendeels voorkomen kan worden? Erg prettig voor jezelf, maar vooral ook voor je bedpartner! Mensen die magneetsieraden gebruiken, geven een hoger gevoel van welbehagen aan. En wordt er gekozen voor een sieraad dat koper bevat, dan werkt deze ook nog eens ontstekingsremmend. Wetenschappelijk onderzoek naar het effect van magneten en koper op het lichaam is helaas nog niet voldoende gedaan. Toch spreken de ervaringen van klanten van energetix boekdelen. Zelfs als men niet op de hoogte was van de effecten van koper en magneten, ervoeren zij toch een verbeterde lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Van der Vlist Wellness

Er zijn dus verschillende redenen waarom jij voor een magneetsieraad van energetix zou kunnen kiezen:

  • de lange levensduur
  • de goede prijs-kwaliteitverhouding
  • de verschillende stijlen
  • de gezondheidswinst die er te behalen valt

Mensen die nog nooit magneetsieraden gedragen hebben, staan vaak sceptisch tegenover dat laatste punt, ook na het lezen van de vele positieve verhalen van anderen. Voor hen geldt dat de eerste drie punten natuurlijk al uitstekende redenen zijn om voor dit merk te kiezen. Eventuele gezondheidswinst die je tijdens het dragen ervaart, en de kans is zeer groot dat dit gebeurt, is dan een leuke extra! Waar kun je nu terecht voor de mooie collectie van energetix? Je vindt deze onder meer bij Van der Vlist Wellness. Zij bieden in hun webshop een ruime keus aan van de sieraden van dit merk. Om te bewijzen hoe goed ze werken, bieden zij je een niet goed, geld terug garantie aan. Mocht je binnen dertig dagen geen gezondheidseffecten ervaren, dan kun jij jouw sieraad gewoon retourneren. Dit geeft wel aan hoe overtuigt ze bij Van der Vlist Wellness zijn van de positieve effecten en van de hoge kwaliteit van energetix!


Comments are closed.