Woning en Tuin

Snel ons huis gevonden met de makelaars in Eindhoven

woensdag, 19-7-2017  

We wonen al jarenlang in de prachtige stad Eindhoven en we hebben voorlopig absoluut geen plannen om uit deze stad te vertrekken. Toch waren we een aantal maanden geleden wel toe aan een nieuwe omgeving en dus zijn we binnen de stad op zoek gegaan naar een nieuwe woning. In eerste instantie dachten we dat we dit zelf wel konden doen, maar hier liepen we toch flink de mist in. Het kopen van een huis lijkt misschien relatief eenvoudig, maar wij vonden het in ieder geval een stuk moeilijker dan we gedacht hadden. We zijn toen gaan kijken welke makelaars in Eindhoven ons het beste konden helpen en die vonden we bij Alberti Garantiemakelaars. Hier kunnen ze je op verschillende gebieden helpen:

  • Kopen van een huis
  • Verkopen van een woning
  • Taxeren van je huis

Op deze drie punten hebben de makelaars in Eindhoven de kennis en ervaring die je nodig hebt om dit tot een succesvol einde te brengen. Het is dan ook niet gek dat zij ons uitstekend konden helpen bij het kopen van een nieuwe woning. Ook hebben zij ons bijgestaan bij het verkopen van onze oude woning. En dit gebeurde allemaal heel erg snel! Wij hadden allebei niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar achteraf zijn we er maar wat blij mee.

Het versnelde plan met de makelaars in Eindhoven

Als je je huis gaat verkopen en je gaat dus een nieuwe woning kopen, dan stel je van tevoren natuurlijk een plan op van hoe je dit aan wilt pakken. Dit is in ieder geval hoe wij het aanpakken. We hadden zelfs een tijdlijn gemaakt van wanneer we wat precies wilden doen. Op die manier blijf je gefocust en worden dingen vaak makkelijker om aan te pakken. Met de hulp van de makelaars in Eindhoven werd dit plan flink versneld! En hierin merkten we echt dat zij de juiste kennis en ervaring hebben op dit gebied. De makelaars in Eindhoven van Alberti Garantiemakelaars kennen de markt als geen ander en dat is toch wel nodig als je op zoek bent naar een bepaalde woning of als je relatief snel van je oude woning af wilt. We hadden echter niet verwacht dat het zo snel zou gebeuren, maar dit was eigenlijk alleen maar heel erg positief. Wij konden onze geluk niet op dat we zoveel eerder al konden gaan verhuizen en we van ons nieuwe paleisje konden gaan genieten. Een nieuw huis verandert toch wel heel erg veel.

Een goede ondersteuning

Wanneer je je huis verkoopt of je wilt een nieuwe woning gaan kopen, dan wil je daarbij natuurlijk goed geholpen worden. Wij hebben dan ook heel erg graag gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van de makelaars in Eindhoven. Vanaf het eerste gesprek was al duidelijk dat zij wisten waar ze mee bezig zijn. Niet alleen keken ze samen met ons ernaar waar we nu precies naar op zoek waren, maar ook lieten ze ons al meteen voorbeelden zien van huizen die op dat moment te koop stonden en die wel eens heel erg goed bij ons zouden passen. En dat klopte inderdaad! We hebben verschillende woningen bekeken en uiteindelijk vonden we een stuk sneller dan verwacht het perfecte huis. Dit hadden we nooit voor elkaar gekregen zonder de hulp van de makelaars in Eindhoven. Zit jij nu in hetzelfde schuitje? Neem dan vandaag nog contact op met de makelaars in Eindhoven. Zij kunnen dan samen met jou de mogelijkheden die zij hebben doornemen en je zo op de best mogelijke manier helpen. Lees meer..


Comments are closed.