Financiën en Verzekeringen

Tegen uw WOZ waarde bezwaar maken bespaart u geld

dinsdag, 15-1-2019  

Belasting betalen moet iedereen. Maar met een te hoge WOZ waarde betaalt u jaarlijks te veel belasting. Daarom kunt u tegen uw WOZ waarde bezwaar maken. Indien u tegen uw WOZ waarde bezwaar wilt maken, kunt u dit laten doen door Bezwaarmaker.nl. Wij hebben specialisten in dienst die uw WOZ waarde bezwaar grondig te onderzoeken en een nieuwe waarde op te stellen, zodat u minder belasting gaat betalen. Wij vertellen u graag hoe u bij ons tegen uw WOZ waarde bezwaar kunt maken en hoe u met ons in contact kunt komen. Zo kunt u direct nog beginnen met besparen op uw belasting.

Tegen uw WOZ waarde bezwaar maken in enkele minuten

Tegen uw WOZ waarde bezwaar maken, kunt u zowel doen als particulier als voor uw bedrijfspand. Door tegen uw WOZ waarde bezwaar te maken kunt u duizenden euro’s besparen op uw belasting. Als particulier hoeft dit u niets te kosten. De gemeente vergoedt de gemaakte kosten met een gemiddelde besparing van 272 euro. Bij een enkel bedrijfspand scheelt u dit 30 procent op uw Onroerende Zaak Belasting, met een gemiddelde besparing van 381 euro. Bij meerdere panden kan dit bedrag zelfs oplopen tot 737 euro. In slechts 5 minuten bent u klaar met de aanmelding om tegen uw WOZ waarde bezwaar te maken. Wij doen daarna de rest. Wij leggen u kort de vijf stappen van onze werkwijze uit:

  • Aanmelden middels het aanmeldformulier
  • Formulier ondertekenen en retourneren
  • Opstellen van het bezwaarschrift
  • Bezwaarschrift indienen
  • Evaluatie over de uitspraak

U kunt zich eenvoudig aanmelden via de website. U kunt daarnaast ook contact met ons opnemen om de formulieren per post te ontvangen. Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u van ons een formulier die u moet ondertekenen. Met dit formulier worden wij gemachtigd om namens u een WOZ waarde bezwaar in te dienen van uw onroerend goed. Dit formulier stuurt u inclusief een kopie van de beschikking naar ons terug. Wij vragen dan een taxatieverslag op bij de gemeente en beoordelen de haalbaarheid. Wanneer wij het bezwaarschrift gaan opstellen, wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de argumenten die u bij de aanmelding heeft aangedragen. Daarna dienen wij deze in bij de gemeente. U heeft hier zelf geen enkel werk aan. Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken. Daarna heeft de gemeente het gehele kalenderjaar de tijd om een uitspraak te doen. Aan het einde evalueren wij de uitspraak met u en indien nodig kunnen wij een beroepsprocedure voeren. Ook deze procedure is geheel kosteloos voor u. Op onze website vindt u een uitgebreide omschrijving voor wie wij allemaal werkzaam zijn, zodat u direct nog contact met ons op kunt nemen om uw bezwaarschrift op te laten stellen.

Met onze vernieuwende aanpak garanderen wij succes

Bezwaarmaker.nl is uw specialist op het gebied van bezwaar maken tegen uw WOZ waarde. Wij hebben jarenlange ervaring, waardoor wij precies weten hoe wij een bezwaarprocedure zo effectief mogelijk op moeten starten. Onze website is een initiatief van een aantal taxateurs en juristen, die gespecialiseerd zijn in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ. Wij werken tevens door heel Nederland en hanteren in onze dienstverlening een no-nonsense en vernieuwende aanpak. Hierdoor kunnen wij u succes garanderen. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden voor uw pand bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.bezwaarmaker.nl/. Wij helpen u graag verder om duizenden euro’s te besparen op uw belasting.


Comments are closed.