Kinderen en Speelgoed

UV zwemkleding dragen

donderdag, 26-7-2018  

De zon is heerlijk en samen met je kinderen in de zon vertoeven op een mooie zomerse dag is iets wat je beslist moet doen. Maar houd er wel rekening mee dat je zult moeten zorgen voor goede bescherming. Bij stoerekindjes.nl kun je terecht voor beschermende UV zwemkleding van alle soorten. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan UV zwemkleding dat je kinderen beschermt tegen de schadelijke straling van de zon. Kijk op onze website en ontdek ons ruime assortiment aan UV zwemkleding dat niet alleen maar functioneel is met een grote beschermende waarde, maar ook stoer en kleurrijk. Voor kinderen is het namelijk ook belangrijk dat de UV zwemkleding die ze dragen leuk is en dat ze het graag aantrekken. Om je kinderen te beschermen tegen schadelijke straling heeft onder anderen het KWF richtlijnen opgesteld. We willen hier graag wat aandacht aan besteden zodat je als ouder een aantal goede bruikbare richtlijnen hebt om je kindje te beschermen tegen de zon. Kennis is een belangrijke factor en die brengen wij graag aan je over. Een aantal belangrijke punten op een rij:

  • Zorg ervoor dat je kinderen tot een jaar uit het directe zonlicht houdt;
  • Tussen 12:00 uur en 15:00 uur is de zon het felst; zoek dan de schaduw op;
  • Zorg dat de kinderen zo veel mogelijk in de schaduw aan het spelen zijn.

UV zwemkleding en het goed smeren

De combinatie van kiezen voor hoogwaardige UV zwemkleding en een goede zonnecrème is het belangrijkste. Bij felle zon raden we altijd aan om kinderen zo veel mogelijk in de schaduw te laten spelen en hen niet bloot te stellen aan direct zonlicht. Als je met je kinderen in de tuin speelt, zorg dan voor genoeg schaduwrijke plekken. Dat kan door het plaatsen van parasols en overkappingen. Speelt je kind in een badje, laat hem dan altijd beschermende zwemkleding dragen en smeer de niet beschermde plekken van de huid goed in. Voor de oogjes is het belangrijk om voor een goede bril te zorgen. Ook deze accessoires vind je bij Stoere Kindjes UB zwemkleding. Zoals gezegd is de zon tussen 12:00 uur en 15:00 uur in Nederland het felst. Tussen die tijden is het dan ook belangrijk om uit de directe zon te blijven. Naast het gebruik van de goede beschermende kleding moet er ook worden gezorgd voor een goede crème. Een aantal tips aangaande het aanbrengen van de zonnebrand crème:

  • Smeer je kindje in voordat hij naar school gaat;
  • Smeer je kindje in een half uur voordat hij naar buiten gaat;
  • Smeer iedere twee uur je kindje opnieuw in.
  • Smeer vaker als er flink gezweet of gezwommen wordt.

De meeste zonnebrand is ongeveer een jaar houdbaar. Vaak hebben mensen niet in de gaten dat een crème niet meer werkzaam is. Controleer daarom altijd de fles en koop een nieuwe als hij over de datum is. Zonnebrand verliest zijn functionaliteit als het gebruikt wordt nadat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Zorg er verder ook voor dat je naast het dragen van UV zwemkleding dik genoeg smeert. Een te dun laagje zonnebrand kan onvoldoende zijn om je kindje te beschermen.

Goed beschermd de zomer in

Ga goed beschermd de zomer in en kies voor UV zwemkleding van Stoere Kindje UV Zwemkleding. Op onze website vind je een ruim assortiment aan leuke, stoere en betaalbare zwemkleding die je kindje beschermt tegen de zon. Als je voor acht uur bestelt, dan heb je de zwemkleding al de volgende dag in huis. Wij nodigen je van harte uit om ons assortiment te bekijken online!


Comments are closed.