Bedrijven en Bedrijfsleven

Uw oog laseren, dat kan bij ons geheel pijnloos gedaan worden

vrijdag, 15-3-2019  

Ogen zijn ongekend belangrijk voor de mens. Als een van de vijf klassieke zintuigen zijn ze misschien wel het meest waardevol. De bril en lenzen hebben voor een ware revolutie gezorgd want mensen met minder scherpe ogen kunnen dankzij deze hulpmiddelen nog altijd goed zien. Er is tegenwoordig een nieuwe revolutie gaande: het oog laseren. Door uw oog te laseren wordt dit oog gecorrigeerd naar het juiste punt. U hebt na het oog laseren geen bril of lens meer nodig dus er zijn ook esthetische of cosmetische redenen om deze behandeling te overwegen. Velen zijn u dan ook voorgegaan en sommigen doen hun verhaal op onze website: laatjeogenlaseren.nl. Bij Laatjeooglaseren zijn er namelijk al meer dan 40.000 mensen uit het hele land geholpen aan scherp zicht zonder kunstmatige toepassingen zoals een bril op sterkte. Wij zijn aangesloten bij de ESCRS en de NOG, het Nederlands Oogheelkundig Gezelschap. Tijdens het oog laseren wordt de bolling en de dikte van uw hoornvlies aangepast zodat u hierna weer scherp kunt zien. Deze behandeling kan worden toegepast voor mensen die last hebben van verziendheid, bijziendheid en cilinderafwijkingen Kortom: het leeuwendeel van mensen met oogproblemen heeft baat bij het oog laseren. Uiteraard zijn er altijd voorwaarden verbonden. Zo moet u tussen de 18 en 65 jaar zijn en moet uw huidige afwijkingen binnen bepaalde, vrij brede, marges vallen. Ook moet u meer dan 6 maanden dezelfde oogsterkte hebben en moet u natuurlijk in goede gezondheid verkeren. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven komen uiteraard op dat moment niet in aanmerking voor de behandeling. Dit zijn de enige uitzonderingen plus diegenen die een erg dun hoornvlies hebben of erg droge ogen. Gelukkig komt ook dit maar weinig voor.

Een oog laseren is voordeliger dan u wellicht denkt

U wilt nu ook uw oog laseren, of beter gezegd, beide ogen. Maar wat gaat dit kosten? Laten we voorop stellen dat deze behandeling niet vergoed wordt binnen uw basisverzekering. Om een idee te krijgen over de prijzen kunt u op onze website diverse klinieken met elkaar vergelijken zodat u een goede vergelijking kunt maken en dus ook een weloverwogen keuze. Wel is het zo dat er verzekeraars waar u een aanvullende verzekering kunt afsluiten zodat u binnen die polis grotendeels of misschien wel in zijn geheel verzekerd bent. In dat geval is het oog laseren uiteraard een uitstekende optie. Sommige mensen kunnen simpelweg geen lenzen dragen. Hun ogen kunnen er maar niet aan wennen en het blijft een punt van irritatie. Natuurlijk kunnen ze de rest van hun leven een bril dragen, daar is helemaal niets mis mee. Maar ook dat kan gaan irriteren rond de neus en ogen. Misschien bent u het gewoon helemaal zat en zou u graag zonder deze hulpmiddelen door het leven gaan. Uw oog laseren is dan de conclusie van dit verhaal en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wist u bijvoorbeeld dat wij een kosteloze levenslange garantie bieden?

We hebben al meer dan 40.000 behandelingen gedaan

Wat bieden wij zoal aan? In het kort het volgende:

  • Ervaring: meer dan 20 jaar en een grote hoeveelheid geslaagde behandelingen,
  • Een gratis eerste consultgesprek,
  • Uitgebreide nazorg,
  • En natuurlijk de laagste prijsgarantie, welke kliniek u dan ook uitkiest.

Maak online direct een afspraak voor dat eerste consultgesprek. We bekijken dan samen naar u of deze ingreep bij u past, of het financieel mogelijk is en wanneer u eventueel kunt worden ingepland. Voor verder vragen raden we het aan om te mailen, te bellen of door ons aan te spreken via de sociale media.


Comments are closed.