Auto's en Motoren

Vakkundige garage Driebergen

donderdag, 11-5-2017  

Het is heerlijk om een auto te hebben. Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wilt en reist altijd op eigen gelegenheid. Met een eigen auto komt echter ook een stuk verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het voertuig in goede conditie blijft. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere weggebruikers. Ben je op zoek naar een garage in Driebergen? Kom dan langs bij autobedrijf Imminkhuizen! Ons bedrijf houdt jouw auto in topconditie, waar je ook naartoe gaat. Je kunt bij onze garage in Driebergen terecht voor:

  • Auto onderhoud
  • Auto reparatie
  • Occasions

Autobedrijf Imminkhuizen verzorgt al het onderhoud aan je auto. Het maakt niet uit welk merk of model dit is. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor de APK. We lopen alle onderdelen van de keuring rustig na en repareren de auto waar nodig. Voordat we een reparatie uitvoeren, krijg je altijd eerst bericht. Samen zorgen we ervoor dat je weer veilig de weg opkan. Ook voor een zomer – of wintercheck kun je bij ons aankloppen. We controleren of de auto in goede staat de hitte of vorst heeft doorstaan. Banden worden eventueel vervangen en de verlichting wordt gecontroleerd. Naast dit alles hebben we verstand van alle technische onderdelen. We kunnen dus snel achterhalen waar een eventueel defect zich bevindt en dit zo goedkoop mogelijk oplossen. Kom langs bij onze garage in Driebergen en maak een afspraak. We controleren de auto en stellen vervolgens een offerte op. Op http://www.autobedrijfimminkhuizen.nl/onderhoud-auto/ vind je meer informatie over ons autobedrijf en haar werknemers. Ook kun je een e-mailadres achterlaten. Je blijft dan op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij onze garage in Driebergen!

Garage Driebergen: occasions van topkwaliteit

Bij veel garages kun je occasions kopen. Dit zijn tweedehands auto’s die zijn gerepareerd om opnieuw verkocht te worden. De staat van een occasion is helaas niet bij elk autobedrijf hetzelfde. Sommige garages doen wagens goedkoop van de hand, maar beloven verder niets. Meestal rijden deze auto’s een aantal weken prima rond, om vervolgens continu stil te vallen. Nee, wanneer je een occasion koopt ben je op zoek naar kwaliteit. Bij onze garage in Driebergen verkopen wij alleen occasions die in uitstekende staat verkeren. Wij controleren de kilometerstand en de interne mechaniek. Constateren wij problemen, dan zullen we deze eerst oplossen voordat het model verkocht wordt. Zijn we onzeker over het onderhoudsverleden van de auto, dan zullen we dit duidelijk aan je kenbaar maken. In veel gevallen worden deze auto’s helemaal niet door ons verkocht. Op onze site vind je een uitgebreid overzicht van iedere occasion die we hebben staan. Hier lees je belangrijke gegevens over de transmissie, kilometerstand en het type brandstof. Ook hebben we het bouwjaar genoteerd, zodat je precies weet hoe oud te auto is. Ben je op zoek naar een nieuw model, dan kun je daarop filteren. Zo zie je alleen wagens waar jij interesse in hebt. Kom snel langs bij onze garage in Driebergen. Wij helpen je bij het vinden van een droomauto!

Een aanspreekpunt

Transparantie en persoonlijke aandacht zijn de peilers van onze garage in Driebergen. We zullen altijd handelen in jouw voordeel en je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Kom je bij ons, dan heb je een aanspreekpunt. Alles wat met je auto te maken heeft kun je bij ons kwijt. Wij zullen goed luisteren en de auto zo nodig nalopen. We hebben jarenlange ervaring en weten precies wanneer de situatie niet helemaal pluis is. Neem direct contact op en kom vanmiddag nog langs voor een bak koffie!


Comments are closed.