Bedrijven en Bedrijfsleven

Verpakkingsmateriaal van nieuwe leverancier

zondag, 30-9-2018  

Het afgelopen jaar had ik diverse keren problemen met een van mijn leveranciers van mijn webshop. Ik kocht al mijn verpakkingsmateriaal bij dezelfde leverancier, maar te vaak was ik ontevreden over hun leveringen. Voor mijn webshop koop ik veel verschillende dingen in, zoals dozen in verschillende maten, opvulmateriaal, plakband, eigenlijk alles voor het verzenden van pakketten. Het is voor ons belangrijk dat we de bestellingen goed kunnen verpakken, want anders kunnen ze beschadigd raken. We waren een tijd lang blij met onze leverancier, maar vorig jaar begonnen de problemen. De eerste keer kregen we de juiste bestelling binnen, maar veel van de artikelen waren nat. We hadden diverse soorten dozen en noppenfolie besteld. Een groot gedeelte van de dozen konden we wel weggooien, want het karton was beschadigd geraakt. Toen ik het aan de leverancier vertelde, vonden ze het erg vervelend om te horen en ze beloofden dat het niet meer zou gebeuren. De leveringen gingen toen een tijdje goed, totdat ze een keer de verkeerde artikelen leverden. Ik had onder andere een aantal kleine brievenbusdoosjes besteld, maar die zaten niet bij de bestelling, we kregen wel een ander formaat binnen. Gelukkig konden ze dat snel herstellen met een nieuwe levering. Maar de laatste keer konden ze een bepaalde grootte helemaal niet leveren, dat was voor mij de druppel. Het was het type dat ik het meeste gebruikte voor mijn bestellingen, maar ze konden bijna een week niet leveren. Hierdoor moest ik bestellingen in een groter formaat sturen, waardoor ik extra verzendkosten had. Dit was voor mij de laatste bestelling bij deze leverancier en ik ging opzoek naar een andere leverancier voor verpakkingsmateriaal.  

Verpakkingsmateriaal al de volgende dag binnen

Nadat ik een aantal verschillende leveranciers had vergeleken, kwam ik uit bij webshop.viv.nl. Deze leverancier van verpakkingsmateriaal heeft een groot aanbod aan verschillende artikelen die overeenkwamen met wat ik al gebruikte voor mijn webshop, hierdoor kon ik gemakkelijk overstappen. Ze hadden dozen in ongeveer dezelfde maten, hetzelfde soort verpakkingsmateriaal en alles op voorraad. Daarnaast konden ze in een dag leveren. Dat was fijn, want ik had een aantal verpakkingsdozen niet meer liggen. Ik besloot om een bestelling bij ze te plaatsen zodat ik kon zien hoe dat zou gaan. De volgende dag kwam netjes de bestelling binnen van diverse soorten brievenbusdoosjes en dozen. Alles zag er goed uit en ook de kwaliteit van het karton was er goed. Sommige leveranciers gebruiken dunner karton, maar daardoor bescherm je de zending ook minder. Het karton van deze leverancier was van goede kwaliteit en daarom maakte ik mij ook geen zorgen over beschadigingen tijdens leveringen.

Ik bestel nu altijd bij Viv

Over de eerste bestelling verpakkingsmateriaal was ik erg tevreden en een paar weken later besloot ik weer bij ze te bestellen. Dit keer wilde ik een grotere bestelling plaatsen, omdat ik daardoor ook een lagere prijs per artikel hoefde te betalen. Ik bestelde een groot aantal verschillende artikelen in een bestelling. Deze bestelling kwam ook weer de volgende dag binnen en wederom zag alles netjes eruit. Sindsdien heb ik nog diverse keren verpakkingsmateriaal besteld bij Viv en elke keer is het goed. Het is fijn dat je ook kleine aantallen kan bestellen en dat je korting krijgt als je meer bestelt. Zowel kleine webwinkels als grote kunnen terecht bij deze leverancier.  

Als je een leverancier voor verpakkingsmateriaal zoekt, dan raad ik Viv aan:

  • Ze hebben veel verschillende soorten verpakkingsmateriaal
  • Leveren binnen een werkdag
  • De artikelen zijn van goede kwaliteit
  • Je kan kleine aantallen bestellen
  • De prijs is lager bij grotere hoeveelheden


Comments are closed.