Nieuws

Vind uw mooiste trouwringen witgoud bij Juwelier de Tijd

maandag, 20-2-2017  

Het trouwen wordt door menig stel gezien als de mooiste tijd van hun leven. Daar horen natuurlijk ook de mooiste accessoires bij. Zo zijn trouwringen niet te vergeten als onderdeel van de beloftes. Kies bijvoorbeeld voor mooie trouwringen van witgoud. Voor dit soort trouwringen kunt u terecht bij Juwelier de Tijd. Maak kennis met het ontzettend grote aanbod, waarvan trouwringen van witgoud slechts een klein onderdeel vormen. Een aantal van de zekerheden waar u bij deze juwelier mee te maken krijgt:

  • Gratis verzekerd tegen diefstal gedurende 3 jaar
  • Elk jaar gratis professionele reiniging
  • Levenslange garantie op materiaal en fabricage

Trouwringen witgoud van de beste kwaliteit

Met de komst van het mooie weer kijken veel stellen uit naar het moment van trouwen. Het is ook niet gek dat veel bruiloften plaatsvinden in de lente en in de zomer. Het is dan immers veel aangenamer ook buiten te vertoeven. Een trouwjurk dragen in de winter is meestal ook geen pretje. Het is dan vaak veel te koud om met de jurk aan naar buiten te moeten, om over de gure wind, regen en winterse neerslag nog maar te zwijgen. Naast het vinden van de jurk en het pak, is het belangrijk dat men samen een mooie ring uitkiest. In ieder huwelijk staat de ring symbool voor de beloftes die aan elkaar zijn gedaan. Men hoeft maar naar de ring te kijken om het zich weer te herinneren. Eeuwige trouw in voor- en tegenspoed, dat is in het kort de samenvatting van de beloftes die zijn gedaan. De ring is wat dat betreft een erg mooi symbool. Er zit namelijk geen begin en eind aan zo’n object. Het kan gemakkelijk worden gedragen om de vinger, zodat iedereen kan zien dat u getrouwd bent. Sommige mensen kiezen er ook voor om de ring als onderdeel van een ketting te dragen. Dat kan natuurlijk ook. Wanneer u op zoek bent naar de juiste ringen, komt u er al snel achter dat het vinden ervan best een tijdrovende klus is. Waar moeten de ringen aan voldoen? We helpen u graag een handje. Wat momenteel erg populair is, zijn de trouwringen van witgoud. Trouwringen van witgoud bestaan uit een combinatie van goud en metaal. Ze staan niet alleen prachtig bij een trouwjurk of pak, maar staan ook bij uw dagelijkse kleding. Dankzij de witachtige kleur kunt u de ring overal bij dragen. U kunt trouwringen van witgoud ook verbinden aan het wit dat doet denken aan puurheid en reinheid. Zo hebben trouwringen van witgoud eigenlijk een dubbele betekenis. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft trouwringen van witgoud? Dan kunnen we u aanraden om eens een kijkje te nemen op de website Juwelierdetijd.nl. Hier vindt u een prachtige collectie met onder andere trouwringen in witgoud, verkrijgbaar in de mooiste designs. Ze zijn van de beste kwaliteit, zodat ze jarenlang meegaan. Mocht er in de loop der tijd toch iets mee gebeuren, dan is het prettig om te weten dat u ook voor reparaties altijd terecht kunt bij deze juwelier. Wat dat betreft bieden ze u dus een compleet aanbod aan.

Kom ook eens langs in de winkel

Wilt u de trouwringen van witgoud laten graveren? Dan kunt u bij deze juwelier nu profiteren van een mooie actie. Ze bieden namelijk het graveren gratis aan. Dat betekent dat u hier niets voor hoeft te betalen. Hebt u een mooie ring gezien op de website die u het liefst voorafgaand aan de koop ook in het echt wilt zien? Dan kunt u altijd langskomen bij de winkel van deze juwelier.


Comments are closed.