Bedrijven en Bedrijfsleven

Voorkom diefstal door personeel via bedrijfsrecherche

donderdag, 9-11-2017  

Als je een bedrijf runt, dan heb je personeel nodig. In een ideale wereld zou elk personeelslid loyaal zijn en zijn of haar werk optimaal uitvoeren. Maar helaas is dit lang niet altijd het geval. Daar moet je eigenlijk sowieso rekening mee houden. Als je bijvoorbeeld weet dat een bepaalde taak in 1 uur uitgevoerd kan worden als iemand er voor de volle 100% voor gaat, dan kun je direct al een uur extra aan die taak toevoegen. Mensen werken nu eenmaal zelden op volle kracht. Dat is niet per se omdat ze niet willen, want het is menseigen om niet altijd op 100% te functioneren. Vaak zijn we ook vermoeid, we hebben last van concentratie problemen, we raken afgeleid, we hebben collega’s om ons heen die ons afleiden, we hebben persoonlijke zorgen en zaken die ons bezighouden en ook dat houdt mensen van hun werk. Zo zijn er tal van zaken die invloed hebben op iemands werkhouding. Hier moet je in principe ook niet te moeilijk over doen, want je kunt niet van mensen verwachten dat ze 8 uur lang elke dag van de week op hun top presteren. Maar er is wel een ondergrens. Als blijkt dat mensen de kantjes er vanaf lopen, opdrachten niet uitvoeren, veel te veel tijd nemen voor opdrachten, dan is er in principe sprake van diefstal door personeel. Jij betaalt ze immers voor het uitvoeren van bepaalde taken en als ze dat niet of slecht doen, dan ontvang jij niet waar je voor betaalt. Dat kun je daarom opvatten als diefstal door personeel. Daar kun je wat aan doen. Maar het is wel belangrijk dat je de juiste stappen volgt. Daarom doe je er goed aan om gebruik te maken van de diensten van NMS Recherche. Via de diensten van NMS Recherche kun je namelijk heel goed ontdekken of er inderdaad sprake is van diefstal door personeel. Als iemand zich bijvoorbeeld ziek meldt, dan zou je niet meteen denken aan diefstal door personeel. Maar wat als deze persoon helemaal niet ziek is? Wat als deze persoon zich vaker onterecht ziek meldt? Elke keer dat hij onterecht thuis blijft, krijgt hij wel gewoon uitbetaald. In de tussentijd kan hij zich bezig houden met leuke dingen, terwijl jij hem voor die tijd gewoon blijft betalen. Via https://www.nmsrecherche.nl/ kun je ontdekken of iemand echt ziek is. Je kunt zelf wel een vermoeden hebben, maar het is natuurlijk geen optie om op basis van vermoedens een beschuldiging te uiten. Daar heb je bewijs voor nodig en dat is precies waar NMS recherche jou bij kan helpen.

Diefstal door personeel op materieel gebied

De meest voor de hand liggende vorm van diefstal door personeel is natuurlijk materiele diefstal. Mensen kunnen een paar pennen meenemen en allerlei andere artikelen van de zaak. Vooral in de retail is dit een veel voorkomend probleem. Het is erg verleidelijk om al je benodigdheden gratis en voor niets in je eigen tas te stoppen. Om dit soort diefstal door personeel aan te pakken heb je dus zeker de diensten nodig van NMS Recherche. Kijk daarom vooral eens op de site van nmsrecherche.nl om te ontdekken wat je zoal kunt doen tegen diefstal door personeel.

Bekijk de site voor meer informatie

Als je op de site kijkt, dan kun je meteen informatie lezen over verschillende zaken zoals:

  • Privé detective
  • Bedrijfsrecherche
  • Kosten
  • Werkwijze

Mocht je daarna nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Dit geldt ook voor wanneer je een afspraak wilt maken op het moment dat je NMS Recherche in wilt schakelen.


Comments are closed.