Creatief en Decoratief

Waar koop ik goede magneten online?

maandag, 13-7-2020  

Als je thuis een magneetbord of magneetwand hebt dan heb je natuurlijk ook leuke, maar vooral sterke magneten nodig om papierwaren mee op te kunnen hangen. Het is voor veel mensen een grote frustratie als magneten niet sterk genoeg zijn en de papiertjes er tussenuit vallen. In de webshop van magneetgigant kun je echter hele sterke magneten kopen die er ook nog eens leuk uitzien. het beste van twee werelden dus. Ze hebben diverse magneetjes van kunststof, waar heel veel leuke designs voor kinderen bij zitten. Magneetjes in de vorm van kikkers, ballonnen of legoblokjes bijvoorbeeld. Super origineel voor op de kinderkamer en eigenlijk zouden ze ook niet misstaan in de keuken. Maar je vindt in deze webshop ook veel magneten met een strakke en moderne look, voor volwassenen dus. Zo hebben ze bijvoorbeeld een set houten blokjes met een magneetje er achter. Als je deze op je koelkast gebruikt creëer je heel gemakkelijk een hip effect. De blokjes zijn glad geschuurd en in feite heel basic, waardoor je er alles mee kunt ophangen wat je maar wilt. De magneet aan de achterkant is super sterk, dus ook stapeltjes papier of een dikke wenskaart kun je er gerust mee ophangen. Net als bij de magneetjes voor kinderen trouwens, want ook deze zijn voorzien van een hele sterke magneet aan de achterkant, zodat je kinderen zich lekker kunnen uitleven!

Sterke, super originele magneten online kopen

Bij magneetgigant doen ze hun naam eer aan, want ze verkopen echt een gigantisch groot assortiment magneten, in elke vorm en kleur die je je maar kunt bedenken. Je vindt er onder andere:

  • Flamingo magneetjes
  • Magneetjes met een knijpertje om dingen tussen te klemmen
  • Magneetjes in de vorm van kerstballen
  • Magneetjes in de vorm van super veel dieren
  • Legoblokjes magneetjes

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hun assortiment is zo groot dat we ze onmogelijk allemaal kunnen opnoemen hier, en dus kun je beter even hun webshop bezoeken als je op zoek bent naar originele magneten. Heb je de magneetjes in de vorm van lama’s al gespot? Dit is de nieuwste trend op het gebied van interieur. Lama’s zien we tegenwoordig overal, op prints, kussens, gordijnen en schrijfwaren. Dus als jij deze trend ook wilt doorvoeren kun je in deze webshop super schattige magneetjes in de vorm van lama’s bestellen.

Hoe pas je magneetverf toe?

Het kan natuurlijk dat je een magneetbord hebt hangen in je huis, of de magneten gewoon op de koelkast gebruikt, maar ken je magneetverf al? Dit is een speciaal soort muurverf waarin minuscule ijzerdeeltjes zijn verwerkt. Door deze in enkele lagen op je muur aan te brengen creëer je een super tof magnetisch effect. Gebruik het bijvoorbeeld in de keuken op recepten, bonnetjes en foto’s aan op te hangen, of in de kinderkamer voor alle knutselwerkjes van je kinderen. Een muur met magneet verf wordt automatisch een kunstmuurtje, welke je om de haverklap kunt veranderen. Je hoeft nooit meer gaten in je muur te maken om iets op te hangen maar kiest gewoon een van de hippe magneten die je in deze webshop kocht om het kunstwerkje mee op te hangen, handig!


Comments are closed.