Mens en gezondheid

Waarom ik laatst overstapte op osteopathie

donderdag, 15-2-2018  

Toen ik vorige maand weer last kreeg van mijn heup, was ik het helemaal zat. Al tijden loop ik bij een dokter om maar te proberen te achterhalen wat er toch loos is met mijn heup, maar hij weet maar steeds geen oorzaak te vinden. Een goede kennis van mij vertelde mij dat hij een vergelijkbare klacht had gehad en dat hij op een gegeven moment is gaan kijken of er ook alternatieve behandelingen te vinden waren. Dat vond ik destijds een beetje raar van hem want ik geloofde zelf nooit in dergelijke behandelingen. Toch wilde ik er deze keer graag wat meer van weten want hij was wel van al zijn klachten af. Dat sprak mij natuurlijk heel erg aan want ik had op dat moment altijd pijn en dat gun je je grootste vijand nog niet eens. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken of ik misschien iets zou kunnen hebben aan aan deze behandeling. Het is namelijk zo dat meerdere mensen in mijn omgeving mij hadden aangeraden om eens te kijken of osteopathie iets voor mij zou kunnen zijn. Vandaar dat ik met veel plezier op het internet meer ben gaan lezen over het onderwerp en dat vond ik heel erg interessant. Het was helemaal niet zweverig zoals ik altijd dacht en ik moest al snel bekennen dat ik gewoon veel te snel had geoordeeld. Dat was stom van mij, maar gelukkig heb ik mijn mening willen bijstellen en weet ik nu dat je heel veel baat kunt hebben bij osteopathie. Ik was er zelfs zo enthousiast over dat ik graag een keer gebruik zou willen maken van osteopathie omdat ik al heel snel in de gaten had dat ik hier waarschijnlijk veel aan zou kunnen hebben. Ik moest dus toen op zoek naar iemand die ik kon vragen voor osteopathie en dat heb ik eveneens even gedaan via het internet. Dat is mij heel goed bevallen want op deze wijze kwam ik uiteindelijk terecht bij de osteopathie van Osteopathie-Movere.com. Deze mensen hebben mij heel erg goed geholpen en ik kan daarom ook osteopathie aan iedereen van harte aanbevelen!

Ik heb heel veel baat gehad bij osteopathie

Wat ik zo prettig vind aan osteopathie, is dat de behandelaar niet alleen kijkt naar die ene klacht die je hebt, hij bekijkt het lichaam als een geheel. Dat is een groot verschil met mijn huisarts die enkel en alleen de klacht zelf bekijkt. Tijdens osteopathische behandelingen wordt vaak duidelijk dat de ene klacht veroorzaakt wordt door iets anders in het lichaam. Bij mij bleek de bron van mijn pijn namelijk te zitten in mijn schouder. Dat had ik zelf nooit verwacht en in eerste instantie vond ik het ook een beetje vreemd, maar ik was al heel snel overtuigd van het feit dat ik mijn schouder zou moeten aanpakken. Wanneer ik niet was overgestapt naar osteopathie had ik dit nooit weten te achterhalen en had ik misschien wel voor de rest van mijn leven pijn in mijn heup gehad. Ik ben daarom ook heel erg blij dat ik gebruik ben gaan maken van osteopathische behandelingen omdat ik hier nu al heel veel baat bij heb gehad.

Ik ben heel erg tevreden over de resultaten

Ik ben heel blij dat ik met de mensen van Movere Osteopathie op Osteopathie-Movere.com in zee ben gegaan omdat zij mij heel erg goed hebben weten te helpen. Kortom:

  • ik ben heel erg blij dat ik deze mensen om hulp heb gevraagd
  • ik heb al heel veel minder last
  • ik raad dit bedrijf aan iedereen aan


Comments are closed.