Bedrijven en Bedrijfsleven

Waarom zou je jouw nieuwe webshop laten maken in Nijmegen?

maandag, 27-4-2020  

Als je in de buurt van Nijmegen woont en je hebt een nieuwe website of webshop nodig, dan spreekt het voor zich dat je aanklopt bij de professionele webbouwers van Monkey Vision. Woon je echter niet in de buurt, dan zijn er nog steeds genoeg redenen om hen in te schakelen om jouw nieuwe site te laten bouwen. Dit webbureau is namelijk super ervaren in het bouwen van websites en webshops, en doordat het een online dienst betreft maakt het in feite helemaal niks uit of je wel of niet in de buurt woont. Je zou bijvoorbeeld voor het eerste gesprek langs kunnen komen, en de rest gewoon via telefoon of skype doen. Ook als je niet in de buurt woont is jouw webshop laten maken in Nijmegen dus heel goed mogelijk. Je hoeft er zelf immers niet zoveel aan te doen, enkel uitleggen wat je graag wilt hebben en beoordelen wat je van de ideeën van Monkey Vision vindt. Zij gaan als ze weten wat je precies wilt hebben voor je aan de slag, en zullen je op de hoogte houden van het proces. Dit kan natuurlijk zowel online als offline. En doordat ze zoveel ervaring hebben met het bouwen van webshops en zelfs allerlei aanvullende diensten bieden hebben al vele ondernemers bij hen hun webshop laten maken in Nijmegen. Op hun website kun je het werk zien wat ze reeds voor anderen hebben uitgevoerd, inclusief recensies uiteraard. En zoals je ziet zijn hun klanten meer dan tevreden over hun werk!

Webshop laten maken in Nijmegen inclusief huisstijl

Bij Monkey Vision kun je jouw webshop laten maken in Nijmegen, maar ze bieden je ook nog allerlei aanvullende diensten, zoals:

  • Het ontwikkelen van een logo (of volledige huisstijl)
  • Het uitvoeren van SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • Het onderhoud van WordPress websites
  • Het opzetten en onderhouden van linkbuilding
  • Het registreren en onderbrengen van je domeinnaam en hosting

Als je dus een nieuwe website of webshop nodig hebt dan kun je voor het volledige pakket terecht bij Monkey Vision. Je kunt daar zowel een webshop laten maken in Nijmegen zonder logo of huisstijl, als inclusief deze designs. Zeker startende ondernemers hebben vaak nog geen logo, en dan kan het handig zijn dat het bedrijf dat jouw website of webshop bouwt deze tegelijkertijd voor je kan ontwikkelen. Bij Monkey Vision bieden ze je deze all-inclusive service aan, en dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Zoekmachine optimalisatie in Nijmegen

Als je eenmaal je webshop hebt laten maken in Nijmegen, bij Monkey Vision, dan is het natuurlijk zaak dat potentiële klanten deze gaan vinden. Zonder klanten geen omzet, en dus is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan de SEO van je website. Dat wil zeggen dat jouw tekstende juiste zoekwoorden bevatten, dat je titels en tussenkopjes slim bedacht zijn en dat je de alinea’s niet te lang maakt. Google kijkt op een bepaalde manier naar je website, en bij Monkey Vision weten ze precies hoe. Je nieuwe webshop laten maken in Nijmegen zou ik dus als ik jou was aanvullen met de SEO-diensten van Monkey Vision. Dan weet je in ieder geval zeker dat je er alles aan doet om goed gevonden te worden in Google, en dus zoveel mogelijk mensen bereikt. Alleen zo kan jouw bedrijf snel groeien, en kun je iet opbouwen waar je trots op kunt zijn!

https://www.monkeyvision.nl/


Comments are closed.