Bedrijven en Bedrijfsleven

Wacht niet te lang met een iPhone 6 scherm reparatie

vrijdag, 13-1-2017  

Een smartphone is voor veel mensen een heilig object. Was het vroeger de krant, is het tegenwoordig de telefoon waarop we het nieuws lezen. En dat is slechts een van de vele functies. Natuurlijk bellen we ermee maar zelfs die functie is minder belangrijk dan appen, e-mails checken en beantwoorden of er spelletjes op spelen. Veel mensen, zowel jong en oud zijn vergroeid met hun smartphone. In deze tekst gaat het er niet om of dit een goede invloed is, of dat het iets is om te betreuren. Wij willen het hebben over het scherm van de smartphone. Want u kunt namelijk bijvoorbeeld een iPhone 6 scherm ter reparatie naar ons opsturen of brengen. Een iPhone 6 scherm reparatie is voor ons een peulenschil. Kijkt u maar eens op smart-repair.nl en laat u overtuigen. We kunnen u op het hart drukken dat er in deze moderne tijden vrijwel niets zo vervelends is als een kapotte smartphone. U bent tijdelijk onbereikbaar en u zult zich zelfs alleen op de wereld voelen. Een kapot scherm impliceert overigens niet dat u uw telefoon niet kunt gebruiken. Maar het is wel zaak om een klein sterretje of een scheurtje snel te laten repareren. Teveel mensen blijven er mee rondlopen met alle gevolgen van dien. Een iPhone 6 scherm reparatie is aldus een eitje en helemaal niet zo duur als u misschien vreest. Het is in ieder geval goedkoper dan wanneer u er mee blijft rondlopen en de schade groter wordt. Het kan zo groot worden dat u de onderliggende lagen beschadigt en dan bent u verder van huis. Weliswaar kunnen we vrijwel alle onderdelen van uw smartphone repareren maar u bent absoluut een dief van uw portemonnee als u niet tijdig uw iPhone 6 scherm ter reparatie komt langsbrengen.

Biedt uw iPhone 6 scherm ter reparatie bij ons aan

Met maar liefst 5 vestigingen in het westen, midden, zuiden en oosten van het land is er voor bijna elke Nederlander wel een locatie dicht in de buurt. Vindt u dit toch te ver, woont u bijvoorbeeld in het noorden? Ook dan kunt u nog altijd voor een laag bedrag uw iPhone 6 scherm ter reparatie aanbieden. Want u kunt namelijk ook uw kapotte iPhone naar ons opsturen. Het enige probleem is dat u dan 24 uur onbereikbaar bent. Wellicht hebt u nog een oudere smartphone die u in de tussentijd kunt gebruiken, dan is er in feite niet veel aan de hand. Dankzij de 24-uurs service krijgt u snel uw gerepareerde smartphone weer terug. Vindt u het een onprettig idee om uw telefoon te moeten opsturen? Dan is er nog de speciale mogelijkheid om uw smartphone door onze dienst te laten ophalen en terugbrengen! U hebt dus drie mogelijkheden waarvan de laatste twee opties 24 uur duren. Wel krijgt u in alle gevallen 12 maanden garantie op alle reparaties.

Al binnen een halfuur is het scherm weer als nieuw

Niet alleen kunnen we uw iPhone 6 scherm reparatie uit handen nemen. Want naast een simpele iPhone 6 scherm reparatie kunnen we vrijwel alle iPhones van Apple maar ook smartphones van andere merken onder handen nemen. Daarnaast repareren we niet enkel het scherm maar bijvoorbeeld ook:

  • De knopjes op de telefoon,
  • De camera aan de voor- en achterkant,
  • Uw tablet of laptop repareren,
  • Of uw smartphone refurbishen. Uw telefoon wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen en wordt opgefrist zoals het er weer als nieuw uitziet.

Hebt u verder nog vragen? Kies dan de meest dichtstbijzijnde vestiging uit en bel hen tijdens kantooruren even op!


Comments are closed.