Nieuws

Wandelwagens

woensdag, 15-2-2017  

Voor de geboorte van je eerste kindje moet er heel veel geregeld worden, er moeten veel zaken aangeschaft worden. Een van de dingen waar je zeker naar moet kijken, zijn wandelwagens. Dit is immers een van de handigste manieren om je kindje ergens mee naar toe te nemen. Uiteraard zijn er ook andere opties, zoals het gebruik van een draagdoek, maar niet iedereen kan hier goed mee uit de voeten. Bovendien hebben wandelwagens als grote voordeel dat ze ruimte bieden voor wat bagage. Heb je jouw kindje in een doek, dan is het lastig om ook nog op een handige manier een tas mee te nemen met daarin alle zaken die je nodig kunt hebben als je met een baby op stap gaat, zoals luiers, een speen, een knuffel en eten en drinken. Sowieso is een tas al snel heel vol als je dit er allemaal instopt en als je dit dan moet tillen, tegelijk met je zoontje of dochtertje, dan wordt dit wel heel veel van het goede. Wandelwagens bieden je gelukkig de mogelijkheid om er een tas aan te hangen en ze hebben vaak ook een rekje onderop waar je allerlei spulletjes in kunt stoppen. Op die manier kun je heel eenvoudig alles meenemen wat je nodig hebt.

Wandelwagens voor meer kinderen

Is het met één baby’tje soms al lastig om op stap te gaan, dat is het natuurlijk helemaal als je een meerling hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig wandelwagens verkrijgbaar die speciaal gemaakt zijn voor tweelingen of voor drielingen. Waar je vroeger eigenlijk alleen maar de eenvoudige modellen had met ruimte voor slechts één kindje, is dat nu dus gelukkig niet meer het geval. Deze wandelwagens bieden jou de mogelijkheid om ook alleen naar buiten te gaan met je kindjes. Je hoeft ze niet in twee verschillende wagens te stoppen, wat erg onhandig zou zijn met het besturen. Je hoeft ook niet te wachten tot je visite hebt die tijd heeft om er even met jou en de kinderen op uit te gaan. Nee, je kunt ze gewoon zelf in hun wagen leggen en met ze op stap gaan. Deze speciale wandelwagens bieden jou als ouder dus veel meer mogelijkheden en je krijgt er veel meer bewegingsvrijheid mee. Als jij weet dat je een tweeling of een drieling krijgt, dan is het dus zeker aan te raden om te kiezen voor een model wandelwagen dat hier speciaal voor gemaakt is.

Je koopt je wandelwagen bij ehouse

Waar kun je nu terecht voor het kopen van goede wandelwagens? Bij ehouse ben je dan zeker aan het juiste adres. Je vindt bij hen:

  • buggy’s
  • kinderwagens voor één, twee of drie kindjes
  • autostoeltjes
  • kinderstoelen
  • accessoires

Het fijne van de wandelwagens die zij verkopen is dat de stoeltjes die daarop zitten ook meteen als autostoeltje gebruikt kunnen worden. Je kunt je kindje dus zo vanuit de auto op de wandelwagen zetten, zonder dat je hem of haar uit een stoeltje hoeft te tillen. Naast een autostoeltje zit er ook altijd een reiswieg bij, wat handig is als je gewoon vanuit huis een wandelingetje wilt gaan maken, dan is een autostoeltje immers niet nodig. Daarnaast krijg je er een bijpassende luiertas bij, zodat je ook een plekje hebt voor alle spulletjes die je voor onderweg mee wilt nemen. De kwaliteit van de wandelwagens bij ehouse is altijd uitstekend en dat is erg belangrijk, je moet er immers op kunnen vertrouwen dat jouw baby veilig in de wagen ligt. Als jij dus op zoek bent naar goede kinderwagens, dan is ehouse.nl het adres om ze te kopen.


Comments are closed.