ICT en Techniek

Wat dacht u van gebruikte software?

maandag, 8-4-2019  

Wij hebben onlangs een bedrijf gestart en wij wilden graag met een klein budget toch een goede start maken. Wij moesten dus slim te werk gaan want als je net begint, heb je vaak niet heel veel geld om je bedrijf goed van de grond te krijgen. Wij hebben daarom goed gekeken waar wij voor een goede prijs de juiste producten konden krijgen. Wij hebben daarom besloten om alleen maar met tweedehands producten te gaan werken. Wij hebben op het internet een site gevonden waar wij heel goede tweedehands computers konden kopen en toen wij aan het zoeken waren naar deze apparaten, stuitten wij op een tekst over gebruikte software. Daar hadden wij nog nooit van gehoord, maar wij hadden meteen interesse in deze gebruikte software. Het is namelijk zo dat je je heel veel geld kunt besparen wanneer je gebruik gaat maken van gebruikte software. Ik dacht altijd dat dit helemaal niet mogelijk was of dat het illegaal was, maar dat is dus niet het geval. Dat zorgde ervoor dat wij meteen zijn gaan kijken waar wij goede gebruikte software konden vinden. Wij hebben op het internet gezocht en al heel snel kwamen wij terecht op de site van softtrader.nl. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over gebruikte software. Wij hebben ons verbaasd over de vele mogelijkheden die er zijn en ook vonden wij het heel prettig om te zien tegen welke lage prijzen deze gebruikte software de deur uitging. Dat was voor ons alle reden om hier in te slaan. 

Deze gebruikte software is fantastisch

Wanneer je het woord ‘gebruikt’ hoort, dan associeer je dat al snel met dingen die niet meer goed werken. Dat is echter helemaal niet het geval wanneer je de gebruikte software van softtrader.nl gaat gebruiken. Met deze gebruikte software zit je namelijk altijd gebakken. Dat kunnen wij weten want wij werken nu al geruime tijd met de gebruikte software van dit bedrijf en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij voor een heel goede prijs aan de juiste programma’s zijn geholpen en dat wij ook gewoon updates kunnen uitvoeren voor deze programma’s. Dat is dus heel erg handig en ik ben dan ook heel erg blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden om aan goede, doch gebruikte software te komen, dan kan ik u aanraden om ook een keer naar softtrader.nl te komen kijken. U zult merken dat u hier heel veel mooie programma’s kunt vinden zonder dat u daar diep voor in de buidel hoeft te tasten. 

Dit bedrijf levert heel goede producten en service

Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Wij konden hier namelijk:

  • Uitgebreid kiezen uit het ruime assortiment
  • Terecht met al onze vragen over de aangeboden software 
  • voor een heel goede prijs topprogramma’s inkopen 

Meer weten? Kijk dan even op de site van dit bedrijf. Het adres van hun site is softtrader. Hier kunt u zien welke licenties u allemaal kunt kopen. 


Comments are closed.