Webwinkels en Webshops

Wat is een goed alternatief voor een kerstboom?

maandag, 1-2-2021  

Een goed alternatief voor een kerstboom nodig? Heb jij de laatste tijd ook al bedacht dat de kerstboom wel een beetje saai aan het worden is? Ben jij wellicht toe aan wat nieuws? Dan zit jij hier helemaal goed. Een goed alternatief voor een kerstboom wordt in dit artikel toegelicht. Lees jij mee? Voor je het weet heb jij het alternatief voor deze groene naaldjes wel in huis en is groen niet meer het normaal zoals het er was. Lees verder!

Een alternatief voor de kerstboom? Dat lees je hieronder

Een alternatieve kerstboom is helemaal hip. Het is helemaal 2021. Ben jij ook op zoek naar een originele kerstboom? Dan ben je bij houtenkerstboom.com”>www.houtenkerstboom.com volledig aan het juiste adres. Zij hebben na lang zoeken en lang speuren de juiste en de mooiste alternatieven voor je op een rijtje gezet. Een alternatief voor een kerstboom, hoe ziet dat er uit? We weten in ieder geval dat ze van hout zijn en dat ze twee namen hebben. De Spira en de Yelka zijn helemaal van deze tijd. Weg met de naalden, weg met de geur van kerstbomen zoals ze altijd al in huis stonden. Verwelkom jouw nieuwe kerstboom, verwelkom deze nieuwe stijl en sla je armen open voor veel meer leuks. De soorten zullen we uiteraard nu beschrijven. De Yelka heb je in verschillende soorten en maten. Zo heb je de Yelka Small van 115 euro, in twee verschillende kleuren. Dat niet alleen. Je hebt ook de Yelka Small van 129 euro, van walnoothout. Dat is iets donkerder dan andere soorten hout, ook niet onbelangrijk om te weten. Dan heb je nog esdoornhout, dat is de Yelka Medium, ook Yelke medium heeft de eikenhout en walnoothout weer, respectievelijk 159 (twee keer) en 179 euro. tToch kiezen voor de Spira? De Spira lijkt ietwat op een spiraal. Je kunt kiezen voor 95 euro, maar je kunt ook voor 129 euro of zelfs als je budget hebt voor 159 euro aan de slag gaan. Een echt alternatief voor de kerstgboom dus! 

Ben jij klaar voor de alternatieve kerstboom in je huis? 

Zie jij het ook al helemaal zitten om deze mooie houten elementen in je huis neer te zetten? Te combineren met andere mooie interieurstukken? Wacht dan niet langer en zorg ervoor dat je het direct bestelt. Want je kunt nu lekker wegdromen bij het idee dat je eindelijk eens wat anders in huis hebt dan die oude kerstboom, die op een gegeven moment alleen maar rotzooi achterlaat. en die toch eigenlijk helemaal niet zo mooi kleurt bij je overige meubelstukken. Dit probleem heb je niet bij het alternatief voor de kerstboom. Bij dit houten alternatief voor de kerstboom heb je geen naalden meer op de grond, geen aarde tussen je laminaat en kun je genieten van een unieke, nieuwe houten soort. Ook nog eens makkelijker op te tillen. Heb je daarnaast dieren in huis? Het is wel bekend dat dieren van de ballen in de kerstboom houden. Deze houten kerstbomen zorgen ervoor dat de kat er minder snel in gaat. Dat is ook nog eens goed om te weten. 


Comments are closed.