Mens en gezondheid

Wat kan acupunctuur in Leidsche Rijn voor je betekenen?

zondag, 27-12-2020  

Wist je dat je met allerlei verschillende fysieke of mentale klachten bij de acupunctuur in Leidsche Rijn terecht kunt? Deze praktijk is van Bas van Dijk, gediplomeerd en zeer ervaren acupuncturist. Bas is met zijn praktijk voor acupunctuur in Leidsche Rijn aangesloten bij de website acupuncturistenoverzicht.nl. Dit is mogelijk doordat hij aangesloten is bij de officiële beroepsvereniging, en dus werkt volgens de officieel geldende richtlijnen. Dat is wel zo’n prettig idee, want zo weet je zeker dat iemand de behandelingen die als hobby uitvoert, maar daadwerkelijke en passie ervoor heeft en goed geschoold is. Als je als acupuncturist bij deze website aangesloten wilt zijn moet je zo nu en dan bijscholing volgen, wat maakt dat je de behandelingen blijvend professioneel kunt uitvoeren. Maar met wat voor klachten kun je eigen allemaal bij deze praktijk voor acupunctuur in Leidsche Rijn terecht?

Is acupunctuur voor fysieke of mentale klachten?

Of je nu een afspraak maakt bij de praktijk voor acupunctuur in Leidsche Rijn (van Bas van Dijk) of bij een andere praktijk via bovenstaande website maakt niet uit. Al deze acupuncturisten werken op professionele wijze, en kunnen je helpen van je klachten af te komen. Acupunctuur werkt bij heel veel verschillende klachten. Dit komt doordat het er in feite voor zorgt dat het zelf helend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Je lichaam herstelt dus zichzelf, en het zijn niet de naaldjes die dat doen. Wat die doen is namelijk blokkades opheffen in de doorstroming van energie in je lichaam. Daardoor verbetert de doorbloeding en de communicatie in je lijf, en is het beter in staat zichzelf te herstellen. Een behandeling acupunctuur in Leidsche Rijn kan effect hebben op zowel fysieke als mentale klachten. Je zou denken dat je alleen lichamelijk het effect kunt merken van zo’n behandeling, maar mentale klachten zijn vaak het gevolg van fysieke veranderingen. Als je uit balans bent dan is je hormoonstelsel dat ook, waardoor je minder van de welbekende ‘gelukshormonen’ aanmaakt, zoals oxytocine en serotonine. Je slaapt daardoor slechter, voelt je gespannen, en kunt mentaal gezien veel minder aan. Als jij daar ook last van hebt dan zou je dus een afspraak kunnen maken bij de praktijkvoor acupunctuur in Leidsche Rijn, maar ook bij een andere praktijk die je op bovenstaande website vindt.

Acupunctuur in Leidsche Rijn voor chronische pijn

Mensen die al relatief lang met pijnklachten lopen hebben vaak veel baat bij enkele behandelingen acupunctuur in Leidsche Rijn. Je kunt daarbij denken aan klachten zoals:

  • Chronische hoofdpijn
  • Al maandenlang slecht slapen
  • Chronische pijn in de rug, schouders of nek
  • Altijd last van je darmen/spijsvertering

Deze klachten lijken weinig met elkaar gemeen te hebben, maar in de basis komen ze altijd door een verstoring in je energiesysteem. Daardoor helpt acupunctuur bij zoveel verschillende klachten! Waar je ook pijn hebt, en wat je ook voelt, als je je energiesysteem terug in balans brengt dan is het lichaam in staat zichzelf te genezen. En of je daarvoor nu acupunctuur in Leidsche Rijn of in een andere stad krijgt maakt natuurlijk niks uit. Alle acupuncturisten die aangesloten zijn bij deze website werken professioneel en kunnen je heel goed helpen. 


Comments are closed.