Bedrijven en Bedrijfsleven

We bieden voor elk bedrijf de juiste verpakkingsoplossing aan

donderdag, 14-9-2017  

Elk bedrijf dat zich bezighoudt met de productie van een object maar ook de verwerking van dergelijke objecten tot iets nieuws heeft een verpakkingsoplossing nodig. Dankzij een verpakkingsoplossing kunt u uw producten snel verpakken en doorsturen naar de groothandel of de winkel, bedrijf, kantoor of instelling waar het uiteindelijk gebruikt gaat worden. Ook een groothandel kan daarom ongetwijfeld een verpakkingsoplossing gebruiken. Wij bieden u een keur aan wrappers aan. Dit zijn automatische inpakmachines die zowel gebruikt kunnen worden in:

  • De medische industrie. Denk aan het inpakken van medicatie, naalden maar ook gereedschappen die de chirurg of tandarts gebruikt.
  • De voedingsmiddelenindustrie. U wilt de door u geproduceerde levensmiddelen klinisch verpakken zodat er geen stof bij kan. Onze verpakkingsoplossing biedt u zelfs de optie om vacuüm te verpakken.
  • En ook voor de industrie bieden we ongetwijfeld de juiste verpakkingsoplossing aan.

Niet alleen maken en leveren we deze zogenaamde flow wrappers en stretch wrappers, ook de verpakkingen mag u van ons verwachten. Kijkt u maar eens op de website Omori Europe en lees er alles over de verpakkingsoplossing die we bieden. Wilt u voor uw producten zoals voedsel een hersluitbare verpakking zodat men het langer kan bewaren in de koelkast? Of zoekt u een verpakking dat verpakt wordt onder een besloten atmosfeer zodat het langer houdbaar blijft? Of wilt u er zelfs een combinatie van maken zodat het na opening toch nog minstens een week goed blijft? Voor al deze problemen bieden we ongetwijfeld de verpakkingsoplossing aan.

Voor elke groothandel of fabrikant hebben we een verpakkingsoplossing

In een fabriek waar verse producten worden gemaakt van verse groentes en vlees wilt u dat het eindproduct lang gebruikt kan worden door de consument. U kunt grotere verpakkingen aanbieden, meer winst maken en ga zo maar door. Ook groothandelaren die de rauwe producten samenvoegen tot een mix kunnen bij ons aankloppen voor een verpakkingsoplossing. De klant zit niet meer te wachten op een zakje kaas dat na opening afgesloten moet worden met een wasknijper. Vaak hebben ze een plastic bakje nodig die hermetisch afgesloten kan worden zodat de kaas langer houdbaar blijft. Daar kunt u in deze moderne tijden niet meer mee aankomen. Sterker nog, de klant is bereid om net iets meer te betalen voor een hersluitbare verpakkingsoplossing. En dat is aldus waar wij om de hoek kijken. Ons streven zit niet alleen maar in het maken van winst. Wij hebben duurzaamheid namelijk hoog in het vaandel staan. En we willen u daarmee helpen. Want als de klant zijn kaas niet langer dan enkele dagen kan bewaren dan leidt dat onherroepelijk tot het weggeven van etenswaren. Dat willen we graag terugdringen. Daar heeft de consument enkel baat bij want ze kunnen langer met hun voedingsmiddelen doen zodat ze minder geld kwijtraken aan eten.

Neem vooral contact met ons op voor een persoonlijk advies

U wilt klanten aan uw producten binden en daarom is het kiezen voor de juiste duurzame verpakkingsoplossing zo belangrijk. We zijn constant opzoek naar duurzamere methodes en passen onze inpakmachines daarop aan. Wilt u graag langskomen om de machines met eigen ogen te bekijken? Wilt u de diverse verpakkingsopties bekijken of wilt u langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek? U kunt telefonisch en per mail een afspraak maken. U bent vervolgens van harte welkom in Oldenzaal. Ook via Facebook houden we u graag op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen en het staat u uiteraard vrij om ons toe te voegen aan uw Linked in profiel. Vanzelfsprekend werken we over de grens en kunnen we u in heel Europa van dienst zijn.


Comments are closed.