Auto's en Motoren

Weet snel waar je aan toe bent met een overzichtelijke lease offerte

zaterdag, 28-1-2017  

Zoals met alles in de moderne wereld heb je ook wanneer je wilt leasen enorm veel keuzes en mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende auto’s in verschillende prijsklassen. De duur van het leasecontract is variabel. Je kunt kiezen voor allerlei extraatjes. Je kunt kiezen voor een maandbedrag inclusief brandstof, belasting en verzekering. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor allerlei verschillende leasemaatschappijen. Bij al die verschillende maatschappijen heb je vervolgens ook weer andere mogelijkheden. Dus als je wilt leasen, dan heb je nogal wat om te kiezen. Dat kan heel intimiderend zijn, want je voelt je als een dwerg die een enorme berg moet beklimmen. Maar zodra je weet hoe je moet zoeken, dan wordt die berg opeens een stuk kleiner. Net zoals de dwerg opeens minder geïmponeerd is door de berg op het moment dat hij/zij een makkelijke klimroute detecteert. Wat je eerst moet doen is alle opties waar je toch geen gebruik van wilt maken gelijk wegstrepen. Hierdoor wordt de zoektocht gelijk een stuk overzichtelijker. Daarnaast moet je van te voren een budget vaststellen. Alles wat boven het budget valt, kun je dan ook weer wegstrepen. Je kunt dan later ook niet in de verleiding komen om toch voor een leaseauto te kiezen die eigenlijk te duur is. Als je van te voren een budget vaststelt, dan negeer je alles wat boven dat budget uitkomt. Zo moet je het vervolgens doen met alle opties. Als je eenmaal goed weet wat je wilt, dan kun je een lease offerte aanvragen. Het bovenstaande wegstreepproces is belangrijk, want als je een lease offerte wilt ontvangen, dan moet het leasebedrijf wel weten wat je wensen zijn. Je kunt bijvoorbeeld via autoleasecentrale.nl heel gemakkelijk een lease offerte aanvragen. Om jou goed te kunnen helpen en jou dus een lease offerte op maat te sturen hebben zij van jou de volgende gegevens nodig:

 • Wat voor auto wil je (merk)
 • Wat voor model
 • Wat moet de looptijd zijn
 • Hoeveel wil je per maand besteden
 • Hoeveel kilometers maak je op jaarbasis
 • Wat voor brandstof wil je gebruiken
 • Welke leasevorm spreekt je aan

Bij sommige opties kun je ook aangeven dat je geen voorkeur hebt. Dus als brandstof bijvoorbeeld niets uitmaakt, dan kun je dit aangeven. Verder moet je natuurlijk je persoonlijke details invullen. Dit kan allemaal via een digitaal formulier dat je op de site kunt invullen. Als je klaar bent, dan kun je het formulier verzenden en krijg je zo snel mogelijk een lease offerte toegestuurd.

Gebruik de site om de auto te vinden waar je een lease offerte voor wilt laten opstellen

Het is ook erg handig om via autoleasecentrale.nl gewoon alvast even te kijken welke auto’s je kunt leasen en wat de gemiddelde kosten zijn. Op de site vind je namelijk een volledig overzicht van alle auto’s die je kunt leasen. Als je een mooie auto ziet met een prijs die binnen je budget valt, dan kun je het merk van deze auto invullen op het formulier voor de lease offerte. Je kunt ook gelijk auto’s wegstrepen. Als alle auto’s van het merk dat je in gedachten had ver boven je budget uitkomen, dan heeft het weinig zin om voor dat automerk een lease offerte aan te vragen. Dus autoleasecentrale.nl is ook prima te gebruiken ter oriëntatie. Op die manier kun je zeer gericht een lease offerte aanvragen.

Waarom autoleasecentrale.nl?

Hieronder vind je een overzicht van de redenen waarom het een goed idee is om te leasen via Auto Lease Centrale :

 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk


Comments are closed.