Vakantie en Recreatie

Wij hielden een prachtig feest in de Jaargetijden in Enschede

zaterdag, 29-12-2018  

Wij waren vorig jaar vijftig jaar getrouwd en dat wilden wij graag vieren met een groot feest voor al onze vrienden, bekenden en familie. Wij hebben daarom gekeken naar hoe wij dit feest goed konden aanpakken en wij hebben toen besloten dat het het beste zou zijn om een mooie locatie te vinden waar wij onze gasten konden ontvangen. Wij zijn toen meteen druk op zoek gegaan naar een goede locatie. Wij hebben heel lang op het internet gezocht, want wij wilden graag een locatie vinden die heel sfeervol was. Bovendien moest het mogelijk zijn om er veel mensen te ontvangen omdat wij namelijk een grote kennissenkring hebben en daarom moesten wij een ruim opgezette faciliteit vinden. Wij hebben ook bij kennissen van ons gevraagd of zij nog een mooie locatie wisten en zij vertelden ons toen dat wij altijd naar de Jaargetijden in Enschede konden gaan. De Jaargetijden in Enschede zou namelijk een heel geschikte locatie zijn voor een feest, zo werd ons verteld. Daar wilden wij graag meer van weten en vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij een keer naar de Jaargetijden in Enschede konden afreizen. Wij hadden namelijk al wel op het internet gekeken en toen hadden wij al gezien dat de Jaargetijden in Enschede waarschijnlijk wel aan onze eisen zou voldoen, maar wij wilden het graag zeker weten. Vandaar dat wij een keer naar de Jaargetijden in Enschede zijn afgereisd om te bekijken wat deze mensen ons allemaal te bieden hadden. Wij werden meteen heel hartelijk ontvangen en wij kregen een heerlijk kopje koffie aangeboden. Wij voelden ons er meteen heel erg welkom en toen mijn man en ik elkaar aankeken, was het ons meteen duidelijk dat wij ons feest in de Jaargetijden in Enschede zouden gaan vieren.

De Jaargetijden in Enschede is de perfecte feestlocatie

Toen wij besloten hadden dat wij ons feest in de Jaargetijden in Enschede zouden willen vieren, hebben wij meteen een afspraak met de mensen van de Jaargetijden in Enschede ingepland om te bespreken wat wij graag wilden en hoe zij dit voor ons konden regelen. Wij wilden onze gasten namelijk goed verwennen en dat betekende dat wij hen bij ontvangst een heerlijk kopje koffie wilden aanbieden met iets lekkers. Vervolgens wilden wij een lekkere borrel organiseren zodat iedereen zich goed kon vermaken. Uiteindelijk wilden wij graag een heerlijke maaltijd laten serveren in de Jaargetijden in Enschede. Dit alles was heel goed mogelijk. De mensen van de Jaargetijden in Enschede hebben heel goed meegedacht over de mogelijkheden en wij vonden het heel prettig om te merken dat wij bijna alles aan hen konden overlaten. Wij vonden dit echt heel goede service en dat alles voor een prijs waarover je naar huis kunt schrijven. Wij keken dan ook uit naar ons feest in de Jaargetijden in Enschede en ik kan u inmiddels vertellen dat het feest echt onvergetelijk was. Wij hebben heel veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten en wij vonden het uitermate prettig dat onze gasten het zo naar hun zin hebben gehad.

Wij kijken terug op een prachtig feest

Wij zijn heel blij dat wij voor deze faciliteit hebben gekozen. De service was er namelijk heel erg goed en onze gasten en wijzelf hebben heel erg van ons feest genoten. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Kortom:

  • wij kijken terug op een onvergetelijk feest
  • het heeft onze gasten aan niets ontbroken
  • wij huren deze locatie waarschijnlijk nog een keer voor een ander feest

Wilt u meer weten over deze locatie? Kijk dan even op DeJaargetijden.


Comments are closed.