Kinderen en Speelgoed

Wij lieten een echo in Lelystad maken bij onze verloskundige

vrijdag, 30-11-2018  

Een aantal maanden geleden kregen wij het goede nieuws te horen dat het ons eindelijk gelukt was om zwanger te worden. Dat heeft heel wat voeten in de aarde gehad want wij wilden namelijk wel heel graag zwanger worden, maar het lukte ons steeds maar niet. Vandaar dat wij op een gegeven moment al bijna begonnen te accepteren dat wij waarschijnlijk nooit kinderen zouden kunnen krijgen. Juist op dat moment werd ik zwanger. Dat is natuurlijk heel erg goed nieuws en wij hebben daarom ook meteen de juiste stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat wij de juiste begeleiding kregen tijdens mijn zwangerschap. Omdat wij in Flevoland wonen, zijn wij hier op zoek gegaan naar een goede verloskundige. Ik kan u vertellen dat ik deze al tamelijk snel had gevonden. Ik ben namelijk bekend met de mensen van HetKleineWonder.nl. Hier kun je ook een echo in Lelystad laten maken en dat sprak mij bijzonder aan. Ik vind het namelijk heel erg leuk om een echo in Lelystad te laten maken omdat ik op deze wijze kan zien wat er allemaal met ons kindje gebeurt in mijn buik. Vandaar dat ik ook graag met deze praktijk zaken wilde gaan doen omdat ik ook al van heel veel mensen had gehoord dat zij heel goed zijn in hun werk. Dat was natuurlijk wat ik wilde hebben en omdat ik hier dus ook een goede echo in Lelystad kon laten maken, hoefde ik niet lang na te denken over de vraag of ik met deze mensen in zee wilde gaan of niet. Ik heb daarom snel een afspraak ingepland met deze mensen en ik kreeg meteen al de vraag of ik misschien ook een echo in Lelystad wilden laten maken. Daar had ik wel oren naar en zo gebeurde het dus dat ik al heel met de scanner op mijn buik lag.

Hier kun je altijd een echo in Lelystad laten maken

Het leuke aan de mensen van HetKleineWonder is, dat men hier altijd tijd heeft om een echo in Lelystad te maken. Ik wilde graag aan iedereen laten zien dat ik zwanger was en ik heb daarom meerdere keren een echo in Lelystad laten maken. Ze doen er bij HetKleineWonder.nl namelijk nooit moeilijk over wanneer je iemand mee wilt nemen tijdens het maken van een echo in Lelystad. Men snapt bij deze praktijk dat het leuk is om mensen mee te nemen om een echo te laten maken en vandaar dat ik ook optimaal van deze mogelijkheid gebruik heb gemaakt. Mocht u ook op zoek zijn naar een goede verloskundige, dan raad ik u deze praktijk van harte aan. Men doet er hier werkelijk alles aan om je goed in de gaten te houden en de mensen die hier werken hebben heel veel verstand van zaken. Ik kan hen altijd bellen wanneer ik mij onzeker voel over het een of over het ander en ik ervaar hun steun dan ook als heel waardevol. Kijk daarom even op hun site om te zien wat zij voor u kunnen doen.

Ik ben helemaal klaar voor de bevalling

Het mooie aan praktijk HetKleineWonder.nl is dat men er hier alles aan doet om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de bevalling. Ik ben dus ook niet meer bang om te bevallen. Kortom:

  • hier krijg je de steun die je nodig hebt tijdens je zwangerschap
  • men houdt je hier heel goed in de gaten om ervoor te zorgen dat je baby het goed maakt
  • wij kunnen hier altijd een echo laten maken

Kijk voor meer informatie even op HetKleineWonder.nl.


Comments are closed.