Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij lieten hier een schrijfblok met logo maken

vrijdag, 9-11-2018  

Wij lieten hier een schrijfblok met logo makenOns bedrijf heeft altijd heel veel klanten en deze klanten willen wij altijd graag behouden. Het is namelijk zo dat wanneer wij onze klantenkring goed weten vast te houden, ons dat heel veel werk kan schelen wanneer het gaat over de werving van nieuwe klanten. Vandaar dat wij altijd ons best doen om de aandacht van de klant vast te houden. Doorgaans doen wij dat aan de hand van allerlei leuke gadgets. Omdat wij niet altijd dezelfde goederen willen geven, leek het ons een goed idee om eens te kijken wat wij binnenkort aan onze klanten wilden gaan geven. Het leek mij een leuk idee om een schrijfblok met logo te laten maken. Het is namelijk zo dat ik er altijd een groot voorstander van ben om een praktisch cadeau te geven en een schrijfblok met logo komt altijd van pas zou ik zo willen zeggen. Mijn collega’s waren het daar gelukkig mee eens en vandaar dat ik groen licht kreeg om op zoek te gaan naar een bedrijf waar ik voor een goede prijs een schrijfblok met logo kon laten maken. Ik kan u vertellen dat het eerst nog wel even wat voeten in de aarde had om een goed bedrijf te vinden om een schrijfblok met logo te laten maken. Gelukkig ben ik iemand die niet snel opgeeft en vandaar dat ik ben blijven zoeken naar een firma die mij kon helpen met het maken van een schrijfblok met logo. Deze moeite werd uiteindelijk heel erg goed beloond. Het was namelijk zo dat ik uiteindelijk terecht ben weten te komen op de site van Printselect.nl. Deze site sprak mij meteen heel erg aan en ik ben daarom ook heel blij dat ik deze site heb weten te vinden. Ik kon hier namelijk een schrijfblok met logo laten maken en dat was precies wat ik graag wilde.

Ik bestelde hier een notitieblok met logo van ons bedrijf

Toen ik eenmaal op de site van Printselect terecht was weten te komen, zag ik meteen dat je hier moet zijn wanneer je een mooi notitieblok met logo wilt bestellen. Je kunt hier namelijk aan de hand van een heel handige tool een notitieblok met logo samenstellen. Dat heb ik dus ook gedaan. Het was heel eenvoudig om hier een notitieblok met logo te laten maken want met de tool die zij op de site hebben weten te plaatsen, kun je heel eenvoudig een ontwerp maken en dit ontwerp vervolgens laten maken. Dat was heel prettig werken en ik zou daarom ook iedereen van harte willen aanraden om snel een keer naar deze site te komen kijken wanneer u ook een notitieblok met logo wilt laten maken. U kunt hier heel goed kiezen uit welk soort papier u wilt gaan gebruiken en ook kunt u hier het formaat van het notitieblok met logo eenvoudig instellen. Genoeg reden dus om een keer naar Printselect.nl te komen kijken. U zult zien dat u hier ook voor een heel goede prijs geholpen kan worden.

Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan

Ik heb mijn bestelling inmiddels in huis en ik kan u zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van het resultaat. De kwaliteit van de notitieblokken is zeer hoog en het papier schrijft heel erg lekker. Kortom:

  • ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf
  • ik heb hier voor weinig geld een prachtig schrijfblok met logo kunnen laten maken
  • ik had mijn bestelling snel in huis

Kijk op Printselect.nl voor meer informatie. 


Comments are closed.