Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij schakelden dit bedrijf in voor opslag van chemicalien

woensdag, 17-4-2019  

Ons bedrijf moet altijd veel met chemische stoffen werken. Dat is doorgaans geen enkel probleem, maar toen wij laatst een heel grote order ontvingen die wij niet konden afslaan, moesten wij op zoek naar een externe opslag van chemicaliën. Het is namelijk zo dat onze eigen opslag van chemicaliën niet meer voldoende was voor deze klus en dus moesten wij op zoek naar een goede partner op het gebied van de opslag van chemicaliën. Het is niet altijd even eenvoudig om iemand te vinden die aan de hoge eisen van ons bedrijf kan voldoen. Wij willen er namelijk zeker van zijn dat onze stoffen goed opgeslagen worden omdat deze namelijk erg duur zijn en wij het ons niet kunnen veroorloven om deze stoffen te laten verslonzen. Vandaar dat wij goed vooronderzoek hebben gedaan nadat wij ons hadden voorgenomen dat wij een externe partner in de arm wilden nemen op het gebied van de opslag van chemicaliën. Wij hebben het internet afgezocht op zoek naar goede recensies over diverse bedrijven en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van mosman.eu. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om een goede opslag te maken. Wij wilden hier graag gebruik van maken want wij konden uit de recensies over dit bedrijf opmaken dat zij heel goede service leverden. Genoeg reden dus om meteen even contact met hen op te nemen om te horen of zij ons ook aan een goede opslag voor chemicaliën konden helpen. Dit bleek het geval te zijn. 

Wij vonden hier een betaalbare opslag voor chemicaliën

Wanneer je in Nederland op zoek gaat naar een goede opslag voor chemicaliën, dan merk je al snel dat je niet heel veel keus hebt. Dat leidt er automatisch ook toe dat je dus vaak hoge prijzen moet betalen voor een opslag van chemicaliën. De mensen van mosman.eu vormen daarop een mooie uitzondering. Wij waren even bang dat dit ook ten koste zou gaan van de kwaliteit van de opslag, maar dat bleek niet het geval te zijn. Wij konden hier een heel goede opslag van chemicaliën huren zonder dat wij daar meteen een fortuin voor hoefden neer te tellen. Genoeg reden dus om een keer te kijken wanneer wij onze stoffen konden brengen. Wij hebben meteen een afspraak met deze mensen gemaakt en wij waren zeer onder de indruk van de goede service. Men doet er hier alles aan om je zo goed mogelijk te helpen en dat hebben wij zeer op prijs gesteld. Kijk daarom ook een keer op mosman.eu wanneer u zaken wilt doen met dit bedrijf. 

Wij raden dit bedrijf sterk aan

Mocht u ook graag met mosman in zee willen gaan, maar nog twijfels hebben over dit bedrijf, dan kunnen wij u zeggen dat dit bedrijf u heel goed kan helpen. Kortom:

  • U kunt hier voor een goede prijs geholpen worden 
  • U kunt hier heel snel uw stoffen afleveren 
  • U kunt uw stoffen weer ophalen wanneer u ze nodig heeft

Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met mosman.eu en wij hopen nog lang met dit bedrijf te kunnen blijven samenwerken. 


Comments are closed.