Auto's en Motoren

Wij zijn een rijschool voor gehandicapten

maandag, 30-7-2018  

Voor mensen met een handicap die graag hun rijbewijs willen halen, willen wij graag wereldkundig maken dat wij een rijschool voor gehandicapten zijn. Wij beschikken over de juiste mogelijkheden om mensen met een beperking hun rijbewijs te kunnen laten halen. Het hoeft namelijk bij lange na niet onmogelijk te zijn om met een beperking gewoon uw rijbewijs te halen. Het maakt uiteraard wel uit welke beperking u heeft, maar over het algemeen kunnen wij iedereen helpen. Wij hebben in onze auto namelijk diverse aanpassingen aangebracht waardoor u er zeker van kunt zijn dat u goed leert autorijden. Mocht u moeite hebben met schakelen, dan kunt u lessen krijgen in een automaat. Wanneer u niet bij de pedalen kunt, dan kunt u gebruikmaken van het pookje dat in onze auto zit. U zult zien dat wij als rijschool voor gehandicapten u heel goed kunnen leren autorijden en wij willen u dan ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij doen er graag alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Dat wil zeggen dat wij u de aanpassingen bieden die nodig zijn om u goed op weg te helpen. Mocht u daarom graag lessen willen nemen bij onze rijschool voor gehandicapten, dan nodigen wij u van harte uit om snel even naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Kijk daarom vandaag nog even op de site van onze rijschool voor gehandicapten zodat u snel kunt zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij beschikken over alle middelen om ervoor te zorgen dat u gewoon uw rijbewijs kunt halen. Aarzel daarom ook vooral niet langer meer en neem snel even contact met ons op om te horen wat wij voor u kunnen doen.

Onze rijschool voor gehandicapten beschikt over aangepaste auto’s

Wanneer u een beperking heeft, kan het zo zijn dat u niet in een reguliere auto kunt rijden. Dat hoeft echter niet te betekenen dat u nooit uw rijbewijs zult kunnen halen. Sterker nog, het is heel goed mogelijk om met een beperking gewoon de weg op te gaan. Als rijschool voor gehandicapten hebben wij al heel veel mensen mogen helpen aan hun rijbewijs en wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij staan als rijschool voor gehandicapten altijd klaar om mensen met een beperking te helpen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u ook de mogelijkheid krijgt om uw rijbewijs te halen. Wij beschikken over instructeurs die u goed kunnen helpen en die ook weten waar u met uw beperking waarschijnlijk tegenaan zult gaan lopen. Wij zullen u daarom op alle mogelijke manieren begeleiden zodat u uiteindelijk zonder begeleiding de weg op kunt. Mocht u zich vandaag nog willen aanmelden bij onze rijschool voor gehandicapten, dan nodigen wij u van harte uit om snel even naar onze site te komen kijken. Het adres van onze site is Rijschool-Kruisboog.

Wij heten u van harte welkom

Wanneer u lessen wilt nemen bij onze rijschool voor gehandicapten, dan bent u van harte welkom om u via onze site bij ons te komen inschrijven. Wij bieden u:

  • lessen in een aangepaste auto
  • een lespakket bestaande uit theorie- en praktijklessen
  • de mogelijkheid om af te rijden in uw lesauto

Wij hopen u snel een keer bij onze rijschool voor gehandicapten te mogen begroeten.


Comments are closed.